Home Te Koop Huis 9340 Lede
Bremenhulweg 55
Kaart

Bremenhulweg 55

9340 Lede Huis Te Koop
174 m² wonen
509 m² perceel

Op zoek naar een woning met karakter en renovatiepotentieel nabij het centrum van Lede? Deze halfopen bebouwing, gelegen vlakbij het station, wacht op jouw creatieve touch. Met een karaktervolle gevel die charme uitstraalt, heeft deze woning heel wat te bieden.

Binnenin vind je een inpandige garage met mezzanine en een extra parkeerplaats aan de zijkant van de woning. Via een lange inkomhal bereik je zowel de gezellige woonkamer, met apart salon en eetkamer ruimte, alsook de kelder. Hierachter ligt een aangebouwde keuken met eethoek en een badkamer voorzien van ligbad, wastafel, douche en toilet.

Vanuit de keuken heb je toegang tot een kleine veranda en een tuin met visvijver en praktische bergruimtes. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers - twee kleiner en één groter. De zolder op de tweede verdieping biedt de mogelijkheid om nog twee extra kamers in te richten.

Deze woning is ideaal voor een energetische renovatie, mogelijk voor 1% registratie mits voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Met een privé groen paradijs achter de woning, biedt dit pand tal van mogelijkheden!

Contacteer Lenny via 0478/555123 of 053/789936 voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging ter plaatse. Breng je bod vrijblijvend uit!

* * *

Bremenhulweg 55 - 9340 Lede - Vlakbij het station te Lede en het centrum, vonden wij voor u deze te renoveren, halfopen bebouwing met karaktervolle gevel. Deze woning beschikt over een inpandige garage (met mezzanine) en nog een extra autostaanplaats links van de woning. Via de lange inkomhal heeft men toegang tot links de woonkamer bestaande uit salon en eetkamer. Vervolgens is er de kelder. Dan volgt de achterbouw waar zich de keuken met eetruimte bevinden en vervolgens de badkamer met ligbad, lavabo, douche en toilet. Vanuit de keuken is er toegang tot een kleine veranda en de tuin met visvijver alsook bergruimtes. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waaronder 2 kleinere en 1 grote. Op de 2e verdieping is er de zolder met mogelijkheid om nog 2 extra kamers in onder te brengen. Deze woonst kan ook interessant zijn om aan te kopen als energetische renovatie! (1% registratie mits te voldoen aan de voorwaarden), gezien geen inkijk en het achterliggend eigen groene paradijsje, biedt dit absoluut mogelijkheden! Bel Lenny 0478/555123 of 053/789936 voor info en een bezoek ter plaatse! Breng uw bod uit!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 235.000
Kadastraal Inkomen
€ 478
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
509 m2
Bewoonbare oppervlakte
174 m2
Referentie
WDMXML3JEOFB
Makelaar Code
6588C
EPC Waarde
939 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240221-0003151170-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€235.000 / Woonbemiddeling
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com