Huis in Guaro Te Koop

Guaro
€345.000

Huis in Guaro

Traditioneel Spaans huisje met twee slaapkamers en privézwembad

Een prachtig huisje op het zuiden gelegen tussen Coín en Tolox en biedt het beste van Spaans buitenleven, op een groot perceel van 2263m2.

Dit volledig gerenoveerde huisje biedt een overvloed aan charme. Wandelen onder een volwassen wijnstok op het terras aan de voorzijde, komt u het pand binnen via een traditionele Andalusische deur naar de eerste woonkamer, met zichtbare balken, met open haard, tegelvloer, houten ramen in cottage-stijl met luiken, smaakvol ingericht, een mooie kamer om die winter door te brengen avonden. Ga verder en je vindt de tweede woonkamer, ruimer dan de eerste, opnieuw met zichtbare balken en toegang tot de binnenplaats aan de achterzijde met overdekte eet-/loungeruimte met open haard, ideaal om buiten te dineren of je favoriete boek te lezen, privé zwembad, buiten-bijkeuken/doucheruimte en berging. Achter de tuin vindt u een groot stuk grond op een zachte helling. De tuin is privé en goed onderhouden. Geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en rust. Terugkerend naar het huis, en terug naar de eerste woonkamer, vanaf hier heeft u toegang tot de eetkamer, met houtkachel, balkenplafond, aantrekkelijke verlichtingsarmaturen, die vervolgens via een traditionele stenen deuropening naar de volledig ingerichte keuken leidt, met gaskookplaat, Belfast spoelbak en dubbele oven. Staldeuren openen naar het zijsteegje dat leidt naar het zwembad en de eethoek. Een open trap vanuit de eerste woonkamer nodigt u uit tot op de eerste verdieping met gewelfde plafonds, balkenplafond, hier vindt u twee tweepersoonsslaapkamers (één met eigen toegang tot het dakterras) en een familiebadkamer compleet met roll-bad.

Deze woning is in uitstekende staat, neutraal ingericht, zichtbaar houtwerk, ramen en deuren in cottage stijl, dit is het perfecte vakantiehuis of huis voor iemand die op zoek is naar een rustig huis op het Spaanse platteland. De accommodatie beschikt over stadswater en elektriciteitsnetwerken. Coín ligt op slechts 10 minuten rijden van de weg, waar u alle winkels vindt die u nodig heeft.

Guaro is een typisch Spaans, mooi, wit dorp. Als je aankomt, voel je je echt alsof je in het hart van Andalusië bent. Er zijn kleine lokale winkeltjes en een aantal leuke restaurants en bars, maar waar Guaro bekend om staat is het organiseren van een festival genaamd de „Luna Mora” (Blackberry Moon Festival), dat een Moors festival is dat het dorp viert. ' s erfgoed en wordt gehouden in de tweede of derde week van september. Dit is wanneer Guaro transformeert in een van de meest bezochte witte pueblos in Andalusië.'s Avonds lichten duizenden kaarsen het dorp op, en een groot aantal grote muzikanten komen spelen. Een middeleeuwse Moorse markt domineert de straten, en lokale verkopers en ambachtslieden, gekleed in oude Moorse kostuums, proberen je hun waren te verkopen. Buikdansers zwaaien naar Arabische muziek en iedereen wordt meegenomen met de prachtige, ontspannen sfeer en geniet van een glas lokale wijn, of een koel biertje.

Het is niet zo moeilijk om het dorp te vinden, gelegen op slechts 3 km van het historische Monda en 6 km van Coín, op slechts 20 km van de kust en het chique Marbella, en 50 km van Malaga en de internationale luchthaven. De stad, zelf heeft een paar Romeinse overblijfselen en bewijs van Moorse nederzettingen met een aantal zeer aantrekkelijke historische gebouwen, waardoor de stad een bezoek waard is. Het omliggende platteland bloeit met amandelbomen, die helpen de economie van het dorp in stand te houden. De slogan van het dorp is „The Natural Almond Paradise”.

Er zijn tal van golfclubs in de buurt van Guaro die richting de kust rijden, en in het natuurpark Sierra de las Nieves kunt u deelnemen aan Safari Jeep Adventures, quadrijden of enkele van de prachtige routes te voet volgen. Inclusief klimmen naar de top van La Concha, de berg die Marbella grenst.

Guaro geniet van het subtropische mediterrane klimaat, met warme zomers en warme winters. Verdeeld van de zee door de bergen betekent dat de hitte in de zomer kan oplopen, maar het blijft voor het grootste deel comfortabel. De temperaturen zijn gemiddeld 32 ºC in de zomer.



Kenmerken

  • Type: Huis
  • Badkamers: 2
  • Slaapkamers: 2
  • Bewoonbaar: 183 m2
  • Grond Oppervlakte: 2263 m2
  • Prijs: €345.000
  • Makelaarscode: X-S8R-ZHE
  • Ref: 4058320210921145648

Gelijkaardige huizen in Guaro

Type Datum Vraagprijs Slpks Bewoonbaar
Huis Aug 2021 €335.000 2 140 m2