Home Verhuurd Appartement 2387 Baarle-Hertog
Beugelflesstraat 2-bus-0-2



immo Kaart

Beugelflesstraat 2-bus-0-2, 2387 Baarle-Hertog

Appartement Verhuurd in Baarle-Hertog
1 slaapkamers
€750

Beugelflesstraat 2-bus-0-2 - 2387 Baarle-Hertog - Dit instapklare en perfect onderhouden appartement verrast je direct bij binnenkomst. Het appartementencomplex is gunstig gelegen in een fraaie nieuwbouwwijk met alle centrumvoorzieningen op loopafstand. Het appartement van circa 73 m² biedt veel wooncomfort en is voorzien van een entree, toilet, woonkamer met open keuken, slaapkamer met dressing, badkamer en een royaal terras van circa 11 m² op het zuidoosten gesitueerd. Verder beschikt het appartement over een eigen berging in de kelder. Het appartementen is energiezuinig gebouwd en er zijn duurzame en hoogwaardige materialen gebruikt.
Indeling
Begane grond
Het complex met totaal 40 appartementen heeft 4 entrees die elk voorzien zijn van een lift, trappenhal en belbord met brievenbussen.
Appartement
Het appartement is voorzien van een tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De hal/entree is verder voorzien van een garderobe en biedt toegang tot het toilet en de woonkamer.
Het luxe toilet is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.
De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 30 m² en is voorzien van de parlofoon, klokthermostaat en een grote schuifpui naar het royale terras.
De open keuken beschikt over een fraai keukenblok met de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en spoelbak. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken.
De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelling van de cv-combiketel (2019), de meterkast (14 groepen, 2 aardlekschakelaars) en de mechanische ventilatie unit.
Vanuit de woonkamer is de dressing met aansluitend de slaapkamer en de badkamer bereikbaar. De dressing van circa 7 m² en de slaapkamer van circa 10 m² zijn voorzien van een pvc-vloer en door middel van een muur met sfeervol raamkozijn van elkaar gescheiden. De slaapkamer is verder voorzien van een Frans balkon.
De moderne badkamer beschikt over een ligbad met handdouche, badkamermeubel met vaste wastafel, kastruimte en spiegelkastje en de bediening van de mechanische ventilatie.
Terras
De woning beschikt over een royaal terras van circa 11 m² welke is gesitueerd op het zuidoosten en waarvan u een fraai zicht heeft in de straat. Het terras is volledig betegeld, voorzien van elektrapunten en een lichtpunt.
Algemeen
– Bouwjaar: 2019.
– Woonoppervlakte circa 73 m². Inhoud circa 210 m³. Oppervlakte terras circa 11 m².
– Servicekosten bedragen €50,- per maand.
– Dit instapklare, perfect onderhouden appartement van circa 73 m² verrast je direct bij binnenkomst en biedt veel wooncomfort.
– Het appartementencomplex is gunstig gelegen in een fraaie nieuwbouwwijk met alle centrumvoorzieningen op loopafstand.
– Het appartement beschikt over een op het zuidoosten gesitueerd terras en een aparte berging op de begane grond van circa 6 m².
– Het appartementen is energiezuinig (energielabel A) gebouwd en er zijn duurzame en hoogwaardige materialen gebruikt.
– Het appartement is volledig geïsoleerd en beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– Het appartement wordt verwarmd middels een cv-combiketel (2019) en een radiatoren systeem.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
9008520220205145623
Makelaar Code
RH-3820827-property
Prijs Geschiedenis
05 Feb 2022
€750 / VR Makelaars

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Beugelflesstraat 2-bus-0-2, 2387 Baarle-Hertog.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com