Home Verhuurd Appartement 3740 Bilzen
Wiesveldlaan 2-bus-11



immo Kaart

Wiesveldlaan 2-bus-11, 3740 Bilzen

Appartement Verhuurd in Bilzen
101 m² wonen
4469 m² perceel
2 slaapkamers
€875

Wiesveldlaan 2-bus-11 - 3740 Bilzen - BIJ INTERESSE GELIEVE TE REAGEREN via e-mail = info@immofransgoffin.be => met opgave van het ADRES van het betreffende pand.

Dit knap afgewerkt appartement met een bewoonbare oppervlakte van 101 m² (bron: EPC) is gelegen op de eerste verdieping in residentie Wiesveld, langs de Wiesveldlaan ter hoogte van nummer 2. In deze nog recente residentiële woonbuurt is het aangenaam en rustig om wonen, weg van de drukte. Anderzijds ligt het centrum van Bilzen op slechts een kleine kilometer. Het station, enkele supermarkten en de E313 liggen hier allen in de nabije omgeving.

Dit appartement heeft meer dan de gemiddelde afwerking gekregen, te merken aan de kwaliteit van ondermeer badkamer en keuken, ingericht met hoogwaardige Siemens toestellen en strak wit composieten werkblad. Bijkomend zal de verhuurder het TV meubel met wandkast, de aanwezige gordijnsystemen en inbouwverlichting - m.u.v. lusters in keuken en zitruimte - ter beschikking stellen van de huurder, die zich hier zo snel zal kunnen thuisvoelen, zonder dat deze kosten nog moeten gemaakt worden.

INDELING:
ruime inkomhal met trap en lift die leidt naar de verdieping, inkom met gastentoilet en voldoende ruimte voor vestiairekast, bijzonder lichtrijke en aangename leefruimte met mooie luxueuze keuken ingericht met alle nodige toestellen zoals vaatwasser, combi-oven, kookplaat, eiland met ontbijthoek,.. ruim terras. Eerste ruime slaapkamer, tweede kleinere kamer, badkamer met bad en douche. Voldoende ruime berging met CV en voorzieningen voor wasplaats.

Inbegrepen in de huurprijs is nog de carport achter het gebouw, met aansluitend een handige fietsenberging.

EPC: 104 kWh/m² pj. - label B.
Vloerverwarming in de woonruimte - radiatoren op badkamer.

Huurprijs te verhogen met 35 EUR per maand te verhogen met het aandeel van de huurder in de onderhoudskost van de tuin. Deze kost wordt enkel aangerekend indien na de jaarlijkse afrekening de maandelijkse kost voor het onderhoud van de tuin meer dan 60 EUR zou bedragen, en slechts voor het deel dat deze 60 EUR overschrijdt.

Beschikbaar vanaf 16.04.20204.

Dit mooie appartement kan mogelijk interessant aanbod zijn voor wie op zoek is naar een aantrekkelijk appartement met de betere afwerking, op een rustige residentiële - doch centrale ligging, met vlotte toegang tot alle faciliteiten die een levendige stad als Bilzen te bieden heeft.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
4469 m2
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
73M2N3WNCQS8
Makelaar Code
8120934
EPC Certificaat
73006-G-2012/12366/EP08775/A001/D01/SD005
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€875 / Immokantoor Goffin

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com