immo Kaart

Steenkuilstraat 2-a, 3650 Dilsen-Stokkem

Appartement Verhuurd in Dilsen-Stokkem
132 m² wonen
2 slaapkamers
€950

Steenkuilstraat 2-a - 3650 Dilsen-Stokkem - Dit prachtige duplex-appartement gelegen aan de Steenkuilstraat 2A in Dilsen-Stokkem biedt een stijlvolle en comfortabele leefruimte met een bewoonbare oppervlakte van 132m2. Op wandelafstand van de scholen, bakkers en winkels en ook de E314 en de N78 zijn vlot te bereiken. Geniet u graag van de rust dan kan dit zeker door de omliggende natuur zoals de Mechelse Heide of het natuurgebied De Wissen.

Bij binnenkomst via de achterzijde van het gebouw, wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal voorzien van een gastentoilet. Bij het betreden van de grote leefruimte met open keuken, wordt u getroffen door de overvloedige natuurlijke lichtinval, dankzij de royale raampartijen. De woonkamer biedt voldoende ruimte om zowel een eetgedeelte als een gezellig zitgedeelte te creëren, waardoor het een perfecte plek is voor ontspanning.

De open keuken is uitgerust met alle moderne gemakken waaronder een koelkast, vaatwasser, halogeen kookplaat, combi-oven en een afzuigsysteem. Hier kunt u moeiteloos maaltijden bereiden terwijl u in contact blijft met uw gasten in de aangrenzende leefruimte.

Op de bovenverdieping vindt u twee ruime slaapkamers, beide afgewerkt met smaakvol laminaat. De badkamer op deze verdieping is compleet met een douche, toilet en een stijlvolle lavabo, wat u van alle voorzieningen voorziet.

De benedenverdieping en de overloop zijn voorzien van grijze, neutrale en onderhoudsvriendelijke tegels, wat zorgt voor een tijdloze en rustige uitstraling. Bovendien beschikt het appartement over een handige berging, waar u alle technische voorzieningen en aansluitingen aantreft. Een bijzonder kenmerk van dit duplex-appartement is het ruime, volledig overdekte terras met zuidoostelijke oriëntatie. Dit terras biedt u de mogelijkheid om buiten te genieten en te ontspannen in alle comfort.

Daarnaast zijn er twee parkeerplaatsen inbegrepen en een eigen plaats in de gemeenschappelijke fietsen- en containerberging voor uw gemak. U heeft de keuze om het appartement te bereiken via de lift of trap, wat zorgt voor extra comfort en toegankelijkheid.

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of spring gerust binnen op ons kantoor.


EXTRA:

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
VVG9MRSYUOUD
Makelaar Code
5639493
EPC Waarde
116 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
09 Dec 2023
€950 / ImmoFusion

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Steenkuilstraat 2-a, 3650 Dilsen-Stokkem.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com