Home Verhuurd Appartement 3550 Heusden
Poorthoevestraat 1-3



immo Kaart

Poorthoevestraat 1-3, 3550 Heusden

Appartement Verhuurd in Heusden
140 m² wonen
3 slaapkamers
€1.000

Poorthoevestraat 1-3 - 3550 Heusden - NIEUW BIJ C21 ANIMO!!

Modern gelijkvloers appartement met lift, 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruim terras in Heusden-centrum! 140m² netto bewoonbare oppervlakte!

Dit prachtige appartement bevindt zich op een A- locatie, midden in het centrum van Heusden. Over comfort gesproken! Alles is te voet bereikbaar! Van bakkers, postkantoor tot banken, enz...
Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en heeft een terras van maar liefst 30m². Via het poortje is er ook langs de achterzijde toegang tot het terras.
Via de hal aan de voorzijde komen wij het eigenlijke appartement binnen. Meteen rechts kom je uit in de master-bedroom. Deze heeft haar eigen badkamer met douche en lavabo. Deze voorste kamer kan eventueel ook voor een vrijberoeper handig zijn. Klanten moeten niet door de privé.
In de hal is er ook een gastentoilet. Gaan wij verder, komen we in de zeer ruime leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met alle nodige toestellen en voorzien van een mooi eiland. Het grote schuifraam geeft toegang tot het ruime terras. Zalig ontbijten in het ochtend zonnetje! Vanuit de leefruimte is er toegang tot de nachthal. Deze brengt ons naar de 2 andere slaapkamer, de berging /wasplaats en de prachtige badkamer. Deze laatste werd voorzien van zowel douche, als bad en 2de toilet. Ook vanuit de slaapkamers hebben we zicht op het grote terras.
Met de lift of trap komen we in de kelderverdieping. Hier bevinden zich de ruime, afgesloten garage en de kelderberging. Er zijn reeds glasgordijnen en verlichting. Gewoon verhuizen en klaar!

Kortom een prachtige thuis op een toplocatie!! Vlotte verbinding met alle uitvalswegen en de E313/E314. Voor meer info of voor een bezichtiging kan u bellen naar 011/220.750.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
CGNCP06P-D4-
Makelaar Code
447-2305
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€1.000 / C21 Animo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com