immo Kaart

Dorpstraat 45, 1851 Humbeek

Appartement Verhuurd in Humbeek
81 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Dorpstraat 45 - 1851 Humbeek - Prachtig nieuwbouw appartement gelegen in het centrum van Humbeek en is gelegen in een kleine residentie. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 80m². Via de gemeenschappelijke inkomhal heb je toegang tot het appartement. Indeling is als volgt: ruime eet- en leefruimte, open keuken afkomstig van Krëfel en voorzien van inductie kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, combi oven & microgolf, koelkast en vaatwasmachine, 2 ruime slaapkamers (13m²/12m²), douchekamer, berging met aansluiting voor een wasmachine, droogkast en eventueel diepvriezer en een afzonderlijk toilet. Centrale verwarming is op aardgas, in de eet- en leefruimte is er ook vloerverwarming aanwezig.
Vanuit de living heb je toegang tot de zuidoost gerichte tuin dat helemaal omheind is. In de omheining is er een poort aanwezig dat je toegang geeft tot de gemeenschappelijke tuin alsook de lift voor de fietsenstalling die enkel toegankelijk is voor de bewoners. Verder beschikt het appartement ook over een ondergrondse auto staanplaats en een kelder.
Extra troeven: landelijke ligging & nabijheid van onderwijs/winkels/sportfaciliteiten. Gemeenschappelijke kosten bedragen 75,- euro/maand (syndicus, gemeenschappelijke elektriciteit, lift)

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 052/503 503 of via info@vmv-vastgoed.be!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
LZC49-2RY4Z3
Makelaar Code
972
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com