immo Kaart

brugsesteenweg 644, 9030 Mariakerke

Appartement Verhuurd in Mariakerke
2 slaapkamers
€1.000

brugsesteenweg 644 - 9030 Mariakerke - Welkom in dit prachtige nieuwe luxueuze appartement met een weelderig terras van 39 m², perfect gelegen recht tegenover een prachtig park. Dit uniek appartement bevindt zich in het hart van Mariakerke, op steenworp afstand van winkels, scholen en op slechts 20 meter van de dichtstbijzijnde bushalte.
Dit eersteklas appartement op de eerste verdieping biedt een adembenemend uitzicht over het park en het bruisende stadscentrum.
De gezellige woonkamer leidt naar een prachtige open keuken, compleet met een trendy kookeiland en hoogwaardige apparatuur. Een handige berging naast de keuken biedt extra opslagruimte.
De nachthal leidt naar een gastentoilet en een moderne badkamer, voorzien van een luxe inloopdouche en een elegant dubbel wastafelmeubel.
Dit alles wordt aangevuld met twee ruime slaapkamers en een royaal terras, ideaal voor ontspanning en entertainment in de lente en zomer.
Optioneel kunt u een overdekte parkeerplaats huren voor slechts €65 per maand bovenop de huurprijs. Fietsen kunnen veilig worden gestald in de fietsenstalling.
Mis deze kans niet om in alle comfort en stijl te wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
9Z0LNV368BQ6
Makelaar Code
luxueus-appartement-met-riant-
Prijs Geschiedenis
28 Feb 2024
€1.000 / Cannoodt
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com