immo Kaart

Poperingseweg 435, 8908 Vlamertinge

Appartement Verhuurd in Vlamertinge
90 m² wonen
2 slaapkamers
€695

Poperingseweg 435 - 8908 Vlamertinge - Aan de Poperingseweg in Vlamertinge vinden we dit recente appartementsgebouw, Residentie Clémence, met 7 verschillende flats. Op wandelafstand vindt u de nodige (klein)handel, horeca en openbaar vervoer, alsook een school en sporthal. In de levendige dorpskern van Vlamertinge is daarnaast altijd wel iets te doen.

Het appartement zelf bevindt zich op de 2de verdieping en is bereikbaar met de lift en de trap. Via de inkomhal komen we binnen in de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken werd voorzien van een keramische kookplaat met dampkap, een microgolf- en heteluchtoven, een koelkast, een dubbele spoelbak, een vaatwasser en voldoende kastruimte. Aansluitend aan de keuken is er een praktische berging/technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en ook een eerste balkon aan de straatkant. Vanuit de woonkamer hebben we vervolgens ook toegang tot het zuidoostgerichte, tweede terras aan de rustige achterzijde.

Verder beschikt de woning nog over een ruime master bedroom (15 m²) en een tweede slaapkamer. Ten slotte hebben we nog een apart toilet en de badkamer. Deze is uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel.

Het appartement werd volledig opgeschilderd en ook alle lichtarmaturen werden reeds geïnstalleerd. Aan de achterkant van het gebouw is daarnaast ook een parkeerplaats voorzien, inbegrepen in de prijs, en is er nog een gezamenlijke container- en fietsenberging. De gemeenschappelijke kosten bedragen €50/maand in de vorm van een provisie.

TROEVEN:
- Perfect instapklaar
- Moderne en nette afwerking
- Inbegrepen parkeerplaats

Bent u op zoek naar een rustig en stijlvol nieuwbouwappartement? Contacteer ons dan op 057 69 99 70 of via info@whitehouse.immo voor een bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 695
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
7W45RSAG4POW
Makelaar Code
10813
EPC Certificaat
EPB
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Nov 2023
€695 / White House Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Poperingseweg 435, 8908 Vlamertinge.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com