immo Kaart

Evenakker 18, 2387 Baarle-Hertog

Huis Verhuurd in Baarle-Hertog
3 slaapkamers
€1.050

Evenakker 18 - 2387 Baarle-Hertog - Uitstekend onderhouden en instap klare tussenwoning met voor- en op het zuiden gelegen achtertuin met berging. De woning is gelegen in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk met voldoende groen en parkeergelegenheid, nabij het centrum van de gemeente Baarle-Hertog/Nassau. Aan de binnenzijde is deze woning voorzien van een woonkamer, open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en een royale bergzolder.
Begane grond
De begane grond is volledig voorzien van een fraaie tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De hal/entree is voorzien van een garderobe, de meterkast met 15 groepen en 2 aardlekschakelaars en biedt toegang tot het toilet, de woonkamer en middels de trapopgang is de eerste verdieping te bereiken.
Het toilet is gedeeltelijk betegelt en voorzien van een wandcloset, fonteintje, toiletaccessoires en mechanische ventilatie.
De royale woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 44 m². De woonkamer is voorzien van een slimme thermostaat en dubbele openslaande deuren met toegang tot de achtertuin. De woonkamer en keuken beschikken beide over een elektrisch bedienbaar rolluik.
De aan de achterzijde van de woning gelegen open keuken beschikt over een fraai keukenblok met kookeiland en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat met ingebouwde afzuigkap, koelkast, vriezer, combimagnetron en de vaatwasser.
Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen. De bijkeuken is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel, de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een stortbak en een pomp voor oppompen van regenwater vanuit opvangbak voor spoelen toiletten.
Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers, de luxe badkamer en via een vlizotrap de tweede verdieping bereikbaar.
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning gelegen heeft een oppervlakte van circa 18 m² en is voorzien van een tv-aansluiting en rolluiken. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de achterzijde van de woning gelegen en hebben een oppervlakte van circa 11 m² en 10 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van een Velux dakraam met screen.
De luxe badkamer is bijna volledig betegelt en beschikt over een ruime inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel met dubbele wastafel en spiegelkastje, een wandcloset, bediening mechanische ventilatie en een Velux dakraam met screen.
Tweede verdieping
De ruime open zolder is door middel van een vlizotrap bereikbaar en voorzien van een betonnen vloer. De open zolder van circa 23 m² is voorzien van elektra, de mechanische ventilatie unit en een draai-/kiep raam.
Buitengebeuren
De woning beschikt over een fraai aangelegde voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van bestrating, vaste groene beplanting en een watertappunt.
De op het zuiden gelegen achtertuin is beschikt verder over bestrating, een terras met overkapping met inbouwspots, kunstgras, vaste groene beplanting, vrijstaande houten tuinhuis met elektra, een watertappunt en een eigen achterom.
Algemeen
– Uitstekend onderhouden en instap klare tussenwoning met voor- en op het zuiden gelegen achtertuin met berging.
– De woning is gelegen in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk met voldoende groen en parkeergelegenheid, nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau.
– De woning is optimaal geïsoleerd en volledig voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiep systeem en dubbele beglazing.
– De woning wordt verwarmd door een gasgestookte cv-combiketel.
– EPC-score: 30 kWh/m²
– Bouwjaar: 2020.
– Perceeloppervlakte 203 m². Inhoud woning circa 505 m³. Woonoppervlakte circa 118 m².

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Huis
Referentie
42H-TV7B7NBS
Makelaar Code
RH-3924715-property
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2022
€1.050 / VR Makelaars
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com