Home Verhuurd Huis 2811 Hombeek
Diepestraat 35



immo Kaart

Diepestraat 35, 2811 Hombeek

Huis Verhuurd in Hombeek
235 m² wonen
485 m² perceel
€1.500

Diepestraat 35 - 2811 Hombeek - Ontdek deze prachtige huurwoning die de charme van een traditionele burgerwoning combineert met modern comfort. Gelegen in een sfeervolle omgeving, biedt deze woning niet alleen een warme thuisbasis maar ook een unieke leefervaring.
Bij het betreden van de woning valt meteen het historisch karakter op. De originele details, zoals hoge plafonds, sierlijsten en prachtige visgraat parketvloeren, zijn zorgvuldig bewaard gebleven en vormen een harmonieus geheel met de moderne aanbouw sinds 2003. De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor wie extra ruimte wenst. Elke kamer is ontworpen met oog voor detail en biedt een oase van rust na een lange dag. Een veelzijdige zolderruimte wacht op uw creatieve invulling. Of u nu een thuiskantoor, hobbyruimte of extra slaapvertrek wenst, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tot slot kan u de hectiek van de dag achter u laten en genieten van de rust en sereniteit van uw eigen dorpstuin. Deze groene oase biedt een perfecte plek om te ontspannen, te tuinieren of gezellig samen te zijn met vrienden en familie.
Gelegen in het gezellige dorp van Hombeek, bevindt deze woning zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast nodigt de landelijke omgeving en de Eglegemvijver uit voor ontspannende wandelingen en het ontdekken van de lokale horeca.
Deze ruime burgerwoning met authentieke elementen en aangename dorpstuin biedt een unieke kans om te wonen in stijl zonder in te leveren op comfort. Bent u op zoek naar een karaktervolle woning waar traditie en moderniteit samenkomen? Dan is dit wellicht uw toekomstige thuis.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en deze bijzondere woning voor te stellen!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1949
Grond oppervlakte
485 m2
Bewoonbare oppervlakte
235 m2
Referentie
H7EFD07JTRFR
EPC Waarde
291 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231215-0003075277-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€1.500 / ERA Buro Van Eyken
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com