immo Kaart

Rijvers 83, 9930 Lievegem

Huis Verhuurd in Lievegem
2981 m² perceel
Prijs op aanvraag

Rijvers 83 - 9930 Lievegem - Schitterend onderhouden eigendom en bijgebouwen op een perceel van 2.981 m², gelegen in een landelijk waardevol agrarisch gebied. Het woonhuis biedt een bewoonbare oppervlakte van 230 m², inclusief een veranda en een afgewerkte en verwarmde zolderruimte. De woning onderging renovaties in 2003 en 2010 en is afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. Samen met de bijgebouwen bedraagt de bruikbare bewoonbare oppervlakte 395 m².

De indeling van het woonhuis omvat een inkomhal, twee slaapkamers op de begane grond met ingebouwde kasten, en een apart toilet. De woonkamer is ruim opgezet, met een hoog plafond dat een gevoel van ruimte creëert, en biedt toegang tot de veranda met uitzicht op een prachtige zonovergoten landschapstuin. De keuken, in landelijke stijl, is volledig ingericht en heeft schuiframen naar het terras. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ligbad. Daarnaast biedt de woning voldoende ingebouwde kasten en bergruimte, evenals een extra badkamer op de begane grond met wastafel, toilet en ... wasmachineaansluiting.

Op de bovenverdieping bevindt zich een afgewerkte en verwarmde zolderruimte, die kan dienen als extra slaapkamer of als polyvalente ruimte. Het eerste bijgebouw heeft een oppervlakte van 53 m² en beschikt over een driefasige stroomaansluiting, met voldoende opbergruimte voor tuinmeubilair of als hobbyruimte. Het tweede bijgebouw heeft een oppervlakte van 120 m² en is momenteel ingericht als kantoor/bibliotheek, voorzien van vloerverwarming, een inbouwhaard (op hout), een toilet,.

Verder is er in de huurprijs nog een weide inbegrepen met een oppervlakte van 1,3 hectare ideaal voor de paardenliefhebbers!


Lees meer Verberg

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2981 m2
Referentie
NBH-S9BSEG-A
Makelaar Code
MT/0029
EPC Waarde
366 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230324-0002671897
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com