immo Kaart

Zuidbroek 41-B, 9030 Mariakerke

Huis Verhuurd in Mariakerke
168 m² wonen
3 slaapkamers
€1.400

Zuidbroek 41-B - 9030 Mariakerke - OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XZ049 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Welkom bij deze prachtige nieuwbouw huurwoning in Mariakerke! Deze woning beschikt over alles wat je maar kunt wensen en is de perfecte plek om te wonen en te ontspannen. Met 3 slaapkamers, een grote leefruimte, een volwaardige badkamer, een moderne open keuken, een berging, een tuin met terras en tuinhuis, een ruime inkomhal en vele moderne aspecten is dit de ideale woning voor een gezin.

De ruime leefruimte biedt veel natuurlijk licht en is perfect om te ontspannen. De moderne open keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur en is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor jezelf en je gasten. De badkamer is volledig uitgerust en biedt alle comfort die je nodig hebt.
De drie slaapkamers zijn perfect om te ontspannen en tot rust te komen. De berging biedt voldoende opslagruimte voor al je spullen plus aansluitingen. De tuin met terras en tuinhuis is een perfecte plek om te genieten van de zon en te ontspannen in de natuur.
De ruime inkomhal is perfect om je gasten te verwelkomen en biedt voldoende opslagruimte voor jassen en schoenen.

Deze woning is voorzien van vele moderne aspecten, zoals een hoogwaardig ventilatiesysteem en isolatie van topkwaliteit, waardoor je energierekening laag blijft.
Deze prachtige nieuwbouw huurwoning is gelegen in het rustige Mariakerke, een groene en kindvriendelijke buurt met tal van voorzieningen in de buurt, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.
Beschikbaar vanaf 01/06/2023 wanneer ook het nieuwbouwproject volledig klaar zal zijn. Gemeensch. kost: 30 EUR/maand (voorschot). EPB in aanvraag.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.400
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
2YMRTB3FT5Y6
Makelaar Code
-XZ049
Prijs Geschiedenis
02 May 2023
€1.400 / Agence Rosseel

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Zuidbroek 41-B, 9030 Mariakerke.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com