Home Verhuurd Huis 8573 Tiegem
Toekomststraat 4



immo Kaart

Toekomststraat 4, 8573 Tiegem

Huis Verhuurd in Tiegem
€695

Toekomststraat 4 - 8573 Tiegem - Deze gerenoveerde rijwoning volledig geschilderd en mooi afgewerkt, straalt rust en ruimte uit en ligt op wandelafstand van het centrum van Tiegem.

De woning heeft een inkom met inbouwkasten en apart toilet.Aanpalend aan de leefruimte in L-vorm is de halfopen modern ingerichte keuken met ruime kasten, inbouwoven, inbouwmicrogolf, koelkast, grote keramische kookplaat,
Door de grote schuiframen en veranda is er voldoende licht.De inbouwspots en inbouwkasten zijn heel ruim en gezellig gemaakt.
Er zijn overal glasgordijnen voorzien.De houten parketvloer en aardgaskachel in de leefruimte zorgen voor extra gezelligheid.
Er zijn 3 slaapkamers : 1 heeft een extra zijkamer dat als bureel of dressing kan gebruikt worden.Op 2 van de 3 slaapkamers zijn inbouwkasten voorzien tot aan het plafond.
Er is een garage aan de woning zelf.De oprit heeft plaats voor 2 auto's.De tuin heeft geen gras en ligt volledig in klinkers wat heel gemakkelijk is in onderhoud.Er is ook een ruim tuinhuis.De woning heeft ook zonnepanelen.

Deze woning is vrij vanaf 1 oktober 2021.
Interesse ? Schrijf je in via onze website http://www.maesconceptimmo.be voor een bezoekmoment op dinsdag 20 juli vanaf 16u.Momenteel is het bezoekmoment volzet.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 695
Algemeen
Type
Huis
Referentie
6668020210716124319
Makelaar Code
Toekomststraat 4 Tiegem
EPC Waarde
303 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
16 Jul 2021
€695 / Maes concept immo

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Toekomststraat 4, 8573 Tiegem.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com