Home Appartement 1700 Dilbeek
ninoofsesteenweg 220



immo Kaart

ninoofsesteenweg 220, 1700 Dilbeek

Appartement in Dilbeek
84 m² wonen
2 slaapkamers
€199.000

ninoofsesteenweg 220 - 1700 Dilbeek - Energiezuinig appartement op een toplocatie met balkon ! Bekijk onze virtueel bezoek.
Ontdek dit prachtige, energiezuinige appartement dat ontworpen is met het oog op duurzaamheid en comfort. Gelegen op een gunstige locatie, biedt dit appartement gemakkelijke toegang tot alle benodigde voorzieningen en is het ideaal voor milieubewuste kopers.
Het appartement heeft een energieprestatiecertificaat B, wat resulteert in een lager energieverbruik en lagere energiekosten. Geniet van een ruime en lichte woonkamer die ideaal is voor ontspanning en gezellig samenzijn met familie en vrienden. De half open keuken is voorzien van kasten en biedt een perfecte ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Het appartement beschikt over 2 comfortabele slaapkamers die zorgen voor een goede nachtrust. Een goed uitgeruste badkamer met moderne voorzieningen voor extra gemak. Extra voordelen: Een gunstige locatie nabij openbaar vervoer, scholen, supermarkten en winkels voor het ultieme gemak in het dagelijkse leven. Een berging is beschikbaar voor extra opslagruimte. Het appartement beschikt over een balkon, waar u kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht op de rustige straat achteraan het gebouw. Verwarming is nieuw en op gas zorgt voor een efficiënte en comfortabele verwarming van het appartement. Momenteel is het appartement verhuurd, wat het een interessante investeringsmogelijkheid maakt.
Als u op zoek bent naar een appartement dat comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst, dan is dit energiezuinige appartement de ideale keuze. Voor meer informatie over dit appartement en om een bezichtiging te plannen, neemt u contact met ons op. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomwoning die zowel uw levensstijl als de planeet respecteert.
Boek hier online en snel uw bezoek in: https://c21.be/nl/aanbod/4843

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
WKT26-DENTGC
Makelaar Code
463-5047
Prijs Geschiedenis
24 Feb 2024
€199.000 / C21 A.T.G.
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com