Home Huis 3461 Bekkevoort
Tiensebaan 51



immo Kaart

Tiensebaan 51, 3461 Bekkevoort

Huis in Bekkevoort
107 m² wonen
684 m² perceel
3 slaapkamers
€274.000

Tiensebaan 51 - 3461 Bekkevoort - Omschrijving:
Deze woning in open bebouwing bevindt zich in een landelijke deelgemeente van Bekkevoort. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 kamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolderverdieping. Achteraan de woning is er een omheinde tuin met terras.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken en eetplaats, badkamer, toiletruimte
Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers
Zolderverdieping: nachthal, kamer
Kelderverdieping: garage en carport, wasruimte en toiletruimte, 5 kelderruimtes
Oprit, terras en tuin: oprit, omheinde tuin met terras
Ligging: de woning bevindt zich in Muggenberg, een landelijke deelgemeente van Bekkevoort. De aansluitingen met de N2 (Leuven/Bekkevoort) en die met de N29 (Tienen/Bekkevoort) bevinden zich op een 3-tal km.
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal is aangenaam helder dankzij de raampartijen links en rechts van de voordeur. Links leidt de inkomhal naar de zit- en eetkamer, rechtdoor leidt een gang langs de deuren naar de kelder en de badkamer tot aan de keuken. Rechts leidt tot de trap naar de bovenverdieping, de vestiaire en de toiletruimte. De vloer in de inkomhal is bekleed met een beige tegel.
Zit- en eetkamer: via de deur links in de inkomhal bereikt men eerst de zitkamer, waar een grote, vaste raampartij uitgeeft op de voortuin en een tweede raam uitgeeft aan de zijkant van de woning. Langs de muur in de zitkamer bevindt zich een open haard met sierschouw. Ter hoogte van de eetkamer is er een grote raampartij in 2 delen die uitkijkt op het terras en de tuin achteraan de woning. Van de eetkamer leidt een deur naar de keuken. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met dezelfde beige tegel als in de inkomhal.
Keuken en eetplaats: rechts van de eetkamer bevindt zich de ingerichte keuken, die is uitgerust met een dubbele wastafel met druipvlak, een vitrokeramische kookplaat met dampkap bovenaan en oven onderaan, een ingebouwde koelkast en verder praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht. De raampartij in 2 delen boven het aanrecht kijkt uit op de tuin. Van de keuken leidt een buitendeur met glaspartij en vliegendeur naar het terras. De vloer in de keuken is bekleed met een witgrijze keramische tegel.
Badkamer: een deur rechts in de gang leidt naar de badkamer, die is uitgerust met een ligbad en een enkel lavabomeubel met spiegelkastjes bovenaan, opbergkasten onderaan en een kolomkast terzijde en langs de overstaande wand. De vloer is bekleed met witbruine mozaïektegeltjes en de wanden zijn over de volledige hoogte bekleed met bruine, glanzende tegels.
Toiletruimte: een deur rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte, voorzien van een toilet en lavabo. Een klein, hoger geplaatst raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en de wanden zijn tot op stahoogte betegeld.
Eerste verdieping
Via de trap rechts in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met vinyl.
3 slaapkamers: de eerste slaapkamer rechts in de nachthal is een ruime kamer met een grote raampartij in 3 delen die uitgeeft aan de voorkant van de woning. De kamer aan tuinkant is een grote kamer met een dubbel raam aan tuinkant en een raam dat uitgeeft aan de zijkant van de woning. De derde, wat kleinere kamer heeft een enkele raampartij aan de zijkant van de woning. De vloer in de slaapkamers is bekleed met vinyl.
Zolderverdieping
Nachthal en kamer: een deur links in de nachthal op de verdieping leidt tot de trap naar de zolderverdieping, die perfect kan afgewerkt en ingericht worden tot een bijkomende slaapkamer, bureau- of hobbyruimte, bijvoorbeeld. Een velux raam zorgt hier voor aangenaam daglicht.
Kelderverdieping
Garage en carport: de aangelegde oprit biedt 2 staanplaatsen en leidt tot de garage met elektrische bediende kantelpoort en tot de carport ernaast. De garage biedt een werkput, extra bergruimte en de nutsvoorzieningen komen hier toe. De hoger geplaatste, horizontale ramen geven uit in de carport rechts van de garage en de vloer in de garage is betegeld.
Wasruimte, toiletruimte: een deur achteraan in de garage leidt naar de wasruimte en berging, waar de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast en zich een extra wastafel en opbergkasten bevinden. Een deur leidt van hieruit naar een toiletruimte. De vloer is bekleed met een wit gespikkelde tegel en de wanden in de toiletruimte zijn tot op stahoogte betegeld.
Berging: de doorgang links van de wasruimte leidt achteraan naar een bergruimte met buitendeur, die toegang geeft tot de tuin. Ook hier is de vloer betegeld.
Chauffage- en bergruimtes: een deur links in de garage leidt tot enkele trappen naar het tweede gedeelte van de kelderverdieping. Rechtdoor leidt naar de chauffageruimte, waar zich de boiler en de verwarmingsketel bevinden. Links en rechts leiden deuren naar nog 3 extra kelderruimtes.
Oprit, omheinde tuin met zonneterras en tuinhuis
De oprit vooraan de woning biedt plaats aan twee wagens voor de garage en de carport, en van hieruit leidt een pad naar de voordeur. Links van de woning leidt een tuinpoort naar de omheinde tuin. Het terras achteraan de woning is aangelegd met beige tegels en van hieruit leiden enkele treden naar de tuin, die is aangelegd met een grasperk.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing en rolluiken
- CV op aardgas
Conclusie:
Deze woning in open bebouwing biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 kamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolderverdieping. De kelderverdieping biedt een garage, een wasruimte en meerdere bergruimtes. Achteraan de woning is er een omheinde tuin met terras. De woning bevindt zich in Muggenberg, een landelijke deelgemeente van Bekkevoort. De aansluitingen met de N2 (Leuven/Bekkevoort) en die met de N29 (Tienen/Bekkevoort) bevinden zich op een 3-tal km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 274.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
684 m2
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
3KWC4BO9I43U
EPC Waarde
696 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
2544282
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Aug 2023
€274.000 / Itimmo
19 Jun 2023
€285.000 / Itimmo
17 Apr 2023
€295.000 / Itimmo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com