Home Huis 3370 Boutersem
Nieuwstraat 116



immo Kaart

Nieuwstraat 116, 3370 Boutersem

Huis in Boutersem
114 m² wonen
667 m² perceel
3 slaapkamers
€429.000

Nieuwstraat 116 - 3370 Boutersem - Omschrijving: deze mooie woning in open bebouwing bevindt zich in een vrij rustige straat die parallel loopt aan de Leuvensesteenweg in Boutersem. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 kamers op de verdieping en een kelderverdieping met inpandige garage. Zowel de voortuin als de tuin achteraan de woning zijn aangelegd.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken en eetplaats, toiletruimte
Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer
Zolderverdieping: bergzolder
Kelderverdiepingen: garage, bijkeuken/wasplaats, berging en technische ruimte (Volledige onderkeldering)
Oprit, voortuin, terras en tuin: oprit, voortuin, omheinde tuin met terras en tuinhuis
Ligging: de woning bevindt zich in een straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem en biedt vele faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op 2 km en de aansluiting met de E40 op een 3,5 km.
Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Inkomhal: de inkomhal is aangenaam helder dankzij de matte raampartijen in en naast de voordeur. Rechts leidt een dubbele deur naar de zit- en eetkamer, rechtdoor leidt naar de keuken en eetplaats en links leidt tot een deur naar de toiletruimte en tot de trap naar de bovenverdieping. De vloer in de inkomhal is bekleed met een donkergroene, rechthoekige tegel.
Zit- en eetkamer: via de dubbele, houten deur rechts in de inkomhal bereikt men de zit- en eetkamer, waar grote raampartijen uitgeven op de voortuin en aan de zijkant van de woning. Een deur links in de eetkamer leidt naar de keuken en eetplaats. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met een roestbruine vinyl met tegelmotief.
Keuken en eetplaats: de ingerichte keuken biedt een dubbele wastafel met druipvlak, een vitrokeramische kookplaat en dampkap, een ingebouwde koelkast, vaatwasmachine en oven en verder praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht. Het raam boven de wastafel geeft uit aan de zijkant van de woning en ter hoogte van de eetplaats geven een grote raampartij en de buitendeur ernaast uit op het overdekte terras en de tuin achteraan de woning. Van de eetplaats leidt een deur naar de kelder. De vloer in de keuken is bekleed met een beigebruine tegel.
Toiletruimte: de eerste deur links in de inkomhal leidt tot de toiletruimte, die is uitgerust met een toilet en een lavabo. Een hoger geplaatst kiepraam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en de wanden zijn tot op stahoogte bekleed met een geassorteerde tegel.
Eerste verdieping
Via de trap links in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met vinyl.
3 slaapkamers: de 2 grote kamers hebben aangename afmetingen en elk een raampartij in 3 delen, die in één kamer uitgeeft aan de voorkant van de woning en in de andere aan tuinkant. De wat kleinere kamer heeft een raampartij in 2 delen die uitgeeft aan de zijkant van de woning. De vloer in de slaapkamers is bekleed met dezelfde vinyl als in de nachthal.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een lavabo met spiegel, een kolomkast en een ligbad met douchekop. Een hoger geplaatst, horizontaal kiepraam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer is bekleed met een beige, rechthoekige tegel en de wanden aan het bad en de lavabo zijn bekleed met dezelfde lichtgroene tegeltjes als in de toiletruimte op het gelijkvloers.
Zolderverdieping
Via het trapluik in de nachthal bereikt men de zolder boven de ganse woning, die dient als bergzolder.
Kelderverdieping met garage
In de eetplaats leidt een deur tot de trap naar de kelderverdieping, met op het eerste kelderniveau de garage en bijkeuken/wasplaats en op het tweede niveau de berging en technische ruimte.
Garage: via de oprit bereikt men de garage met automatische sectionale poort, die plaats biedt aan twee wagens. Rechts in de garage leidt een deur naar de trap tot de leefverdieping en rechtdoor leidt tot de berging/wasplaats. De vloer in de garage is bekleed met witgrijze tegels.
Bijkeuken/wasplaats: een deur rechtdoor in de garage leidt naar de berging en wasplaats, die is uitgerust met een bijkeuken met dubbele wastafel en keukenkasten boven en onder het aanrecht, een uitgietbak en een douchecabine. Hier zijn de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en bevindt zich de circulatiepomp voor het regenwater. De buitendeur in de berging leidt tot de trap naar de tuin. De vloer in deze ruimte is bekleed met beige tegels.
Berging en technische ruimte: de trap leidt vervolgens nog tot 2 ruimtes, waarvan één ruimte is ingericht als berging en de andere als technische ruimte. Hier wordt het water ingeleid en bevindt zich de verwarmingsketel. Een luik geeft van hieruit toegang tot de kruipkelder onder de rest van de woning. Ook hier is de vloer bekleed met beige tegels.
Oprit, voortuin, omheinde tuin met overdekt terras en tuinhuis
De oprit vooraan de woning leidt tot aan de garagepoort. Van hieruit leidt een pad naar de voordeur en vervolgens tot aan de tuinpoort rechts van de woning. De tuin is volledig omheind en aangelegd met een centraal grasperk met aanplantingen. Het overdekte terras achteraan de woning is aangelegd met tegels. Links in de tuin staat een tuinhuis.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in aluminium met deels enkele, deels dubbele beglazing, met rolluiken
- CV op mazout
Conclusie:
Deze mooie woning in open bebouwing biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 kamers op de verdieping en een kelderverdieping met inpandige garage. Zowel de voortuin als de tuin achteraan de woning zijn aangelegd. De woning bevindt zich in een straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem en biedt vele faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op 2 km en de aansluiting met de E40 op een 3,5 km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.457
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
667 m2
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
X0W2O7DUH7VZ
EPC Waarde
323 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
3025655
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Nov 2023
€429.000 / Itimmo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com