Home Huis 3370 Boutersem
Kumtichsestraat 75



immo Kaart

Kumtichsestraat 75, 3370 Boutersem

Huis in Boutersem
193 m² wonen
1574 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Kumtichsestraat 75 - 3370 Boutersem - Omschrijving:
Deze mooie, instapklare woning in open bebouwing bevindt zich in Kerkom, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt aangename, heldere en open leefruimtes en een bureel/praktijkruimte op het gelijkvloers, 3 kamers op de verdieping en een inpandige garage. Zowel de voortuin als de omheinde tuin achteraan de woning zijn volledig aangelegd.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken, bureel/praktijkruimte, berging en wasplaats, toiletruimte, garage
Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, dressing, badkamer en berging
Zolderverdieping: bergzolder
Kelder: 1 compartiment
Oprit, terras en tuin: oprit, omheinde tuin met terras en tuinhuis
Ligging: de woning bevindt zich in Kerkom, een landelijke deelgemeente van Boutersem. Het station van Vertrijk bevindt zich op ong. 5 km en de aansluiting met de E40 Leuven-Brussel/Luik op een 6-tal km.
De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal is aangenaam helder dankzij de matte raampartijen naast de voordeur en het boograam op de verdieping. Rechts leiden deuren naar de huidige praktijkruimte aan de voorkant van de woning, de toiletruimte en de zit- en eetkamer. Rechtdoor leidt tot de open trap naar de verdieping en links leidt een deur naar de inpandige garage. De vloer in de inkomhal is bekleed met een beige keramische tegel.
Zit- en eetkamer: via de laatste deur rechts in de inkomhal bereikt men de zit- en eetkamer. Ter hoogte van de eetkamer geeft een dubbel schuifraam uit aan de zijkant en een schuifdeur met matte glaspartijen leidt naar de praktijkruimte vooraan de woning. In de zithoek aan tuinkant bieden verschillende ramen, een schuifraam en een buitendeur met glaspartij zicht op het terras en de mooie tuin. Langs de wand in de zitkamer werd een houtcassette ingebouwd en bevindt zich een airco unit. Van de zitkamer leidt een schuifdeur met matte glaspartijen naar de keuken. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met dezelfde beige keramische tegel als in de inkomhal.
Keuken met keukeneiland: links van de zitkamer bevindt zich de volledig ingerichte keuken. Het keukeneiland beschikt over een dubbele wastafel met druipvlak, een inductiekookplaat en dampkap, een ingebouwde vaatwasmachine en opberglades en -kasten onderaan het eiland. Langs de andere kant van het eiland is het gezellig aanschuiven op hoge stoelen. De keukenwand is ingericht met een ingebouwde koelkast, oven en stoomoven en verder ruim voldoende, praktische bergkasten en -lades. In de keuken geven hoger geplaatste ramen uit aan de zij- en achterkant van de woning. Van hier leidt een deur naar de berging/wasplaats en de vloer in de keuken is bekleed met dezelfde tegel als elders op het gelijkvloers.
Bureel/praktijkruimte: een eerste deur rechts in de inkomhal leidt tot een ruime kamer die momenteel is ingericht als praktijkruimte. Het ronde, matte raam, het kiepraam en het vaste raam in deze kamer geven uit aan de voorkant van de woning en zorgen hier voor aangenaam daglicht. Langs de tegenoverstaande wand leidt een schuifdeur met matte glaspartijen naar de zit- en eetkamer. De vloer is bekleed met dezelfde beige tegel als in de inkomhal.
Berging en wasplaats: een deur in de keuken geeft toegang tot de berging en wasplaats. Hier bevinden zich de verwarmingsketel en boiler en zijn de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een hoger geplaatst kiepraam zorgt voor daglicht en verluchting. De vloer in deze ruimte is bekleed met een gespikkelde cementtegel en van hieruit leiden deuren naar de garage en de kelder.
Toiletruimte: een deur rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van een hangtoilet en lavabo. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.
Garage: de oprit leidt tot de brede, inpandige garage met automatische kantelpoort, die plaats heeft voor één wagen en nog extra bergruimte biedt. De nutsvoorzieningen worden hier ingeleid en hier bevindt zich ook de omvormer van de zonnepanelen. Een hoger geplaatst raam zorgt ook hier voor het nodige daglicht. Van de garage leiden deuren naar de inkomhal, de berging/wasplaats en naar de tuin. De vloer in de garage is bekleed met een gespikkelde cementtegel.
Eerste verdieping
Via de open trap in de inkomhal bereikt men de mezzanine op de verdieping, waar de vloer bekleed is met laminaat. Een boograam zorgt hier voor aangenaam daglicht.
3 slaapkamers: de slaapkamers op de verdieping hebben alle 3 heel aangename afmetingen en een velux raam met muggen- en verduisteringsgordijn. Tussen de 2 kamers aan tuinkant bevindt zich een dressing die langs beide kanten toegankelijk is en die is uitgerust met maatkasten. De vloer in de slaapkamers en dressing is bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthal.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel met spiegel bovenaan, opbergruimte onderaan, een ruim ligbad, een douchecabine en een toilet. Ook hier zorgt een velux raam voor daglicht en verluchting. De vloer in de badkamer is bekleed met een speciaal behandelde vinyl.
Berging: een laatste deur in de nachthal leidt tot een compacte bergruimte. Ook hier is de vloer bekleed met laminaat.
Zolderverdieping
Via een trapluik in de dressing bereikt men de volledige geïsoleerde bergzolder, waar de vloer bekleed is met tapijt.
Kelder
In de berging/wasplaats leidt een deur tot de trap naar de kelder, die bestaat uit 1 compartiment. Hier bevindt zich de circulatiepomp voor het regenwater.
Oprit, omheinde tuin met zonneterras en tuinhuis
De oprit vooraan de woning biedt plaats aan meerdere wagens en leidt links tot aan de dubbele tuinpoort. Zowel de voortuin als de mooie tuin achteraan de woning zijn volledig aangelegd en voorzien van een vijver. Het terras is aangelegd met grote, grijze terrastegels en rechts in de tuin staat een tuinhuis met aangrenzend een overdekte lounge.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing en vliegenramen
- Alarmsysteem
- CV op aardgas
Conclusie:
Deze instapklare woning in open bebouwing biedt aangename, heldere en open leefruimtes en een bureel/praktijkruimte op het gelijkvloers, 3 kamers op de verdieping en een inpandige garage. Zowel de voortuin als de omheinde tuin achteraan de woning zijn volledig aangelegd. De woning bevindt zich in Kerkom, een landelijke deelgemeente van Boutersem. Het station van Vertrijk bevindt zich op ong. 5 km en de aansluiting met de E40 Leuven-Brussel/Luik op een 6-tal km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.804
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2001
Grond oppervlakte
1574 m2
Bewoonbare oppervlakte
193 m2
Referentie
6IN3LZM15X8S
EPC Waarde
220 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3025927
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com