Home Huis 3970 Leopoldsburg
Marnix Gijsenstraat 3



immo Kaart

Marnix Gijsenstraat 3, 3970 Leopoldsburg

Huis in Leopoldsburg
270 m² wonen
419 m² perceel
4 slaapkamers
€419.000

Marnix Gijsenstraat 3 - 3970 Leopoldsburg - Stap binnen in een wereld van comfort en elegantie met deze prachtige halfopen nieuwbouwwoning. Met maar liefst 4 slaapkamers biedt dit huis een overvloed aan ruimte voor jou en je gezin.Deze moderne halfopen woning biedt niet alleen een eigentijdse architectuur maar ook een uitgebreide lijst van hoogwaardige voorzieningen die het tot een echt thuis maken.

Kenmerken:

De buitenafwerking van deze casco woning is zorgvuldig ontworpen om perfect te integreren in de omgeving.

Verwarming: Geniet van comfortabele en energiezuinige verwarming dankzij de vloerverwarming met een lucht-water warmtepomp.

Duurzame energie: Het huis is uitgerust met zonnepanelen die voldoen aan de EPB-normen, wat resulteert in een garantie voor een E-peil onder de 20.

Ventilatie: Ervaar een gezond binnenklimaat met het type D ventilatiesysteem van Vasco, waardoor frisse lucht constant circuleert.

Ramen: De woning beschikt over hoogwaardige driedubbele aluminium ramen met zwarte profielen van Reynaers, die niet alleen zorgen voor een moderne ... uitstraling maar ook voor optimale isolatie.

Deze casco woning biedt jou de unieke kans om je creativiteit de vrije loop te laten en je nieuwe thuis helemaal naar eigen smaak in te richten. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken waar je mee aan de slag kunt:

Vloer en Tegels: In deze casco woning heb je de vrijheid om te kiezen uit een uitgebreid assortiment tegels. Creëer de perfecte sfeer in elke ruimte, of het nu gaat om een eigentijdse uitstraling, tijdloze elegantie of warme gezelligheid.

Badkamer: Maak van de badkamers jouw persoonlijke oase van ontspanning. Met een budget op maat kun je kiezen uit een scala aan opties om een badkamer te creëren die voldoet aan jouw unieke wensen. Laat je inspireren door luxueuze details, moderne voorzieningen en stijlvolle inrichting.

Keuken: Ontwerp jouw droomkeuken vanaf de basis. Met een blanco canvas en een budget dat aanpasbaar is aan jouw wensen, kun je de keukenruimte vormgeven volgens jouw persoonlijke stijl. Kies voor moderne apparatuur, hoogwaardige materialen en functioneel design om een keuken te creëren die perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Deze casco woning geeft je de vrijheid om elke ruimte te transformeren in een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Neem de regie in handen en maak van dit huis jouw droomhuis.

Oplevering: Verwacht de voltooiing van uw nieuwe thuis tegen 31 december 2024.

Mis deze kans niet om een woning te verwerven die niet alleen voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en comfort, maar ook stijlvol en modern is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Uw droomhuis wacht op u! Lees meer Verberg

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
419 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
F3SOEW9HQW4J
Makelaar Code
2764
EPC Certificaat
71034-G-OMV_2023021317/EP15119/SV/A001/D01
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€419.000 / Sensimmo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com