Kaart

Halenplein 9-24

8500 Kortrijk Appartement Te Koop
55 m² wonen
1 slaapkamers

Dit charmante appartement, gesitueerd in een kleine residentie net buiten het centrum van het bruisende Kortrijk, belooft aan al je woonwensen te voldoen. Rustig geheim in het groen en met volledige zonblootstelling, de locatie op het Halenplein is werkelijk betoverend. Of je nu een particuliere koper of een slimme investeerder bent, deze woning biedt een unieke kans om je vastgoedambities waar te maken.

Bij het binnenkomen valt meteen de eigentijdse uitstraling en de overvloed aan natuurlijk licht op die dit appartement tot een ware oase van rust en comfort maken. Gelegen op de tweede verdieping, werd de woning volledig vernieuwd om een instapklare toestand te kunnen bieden.

De inkomhal voorziet in bergruimte, ideaal voor het onderbrengen van een wasmachine. De gezellige woonkamer ademt een huiselijke sfeer uit, terwijl de goed voorziene keuken alle moderne gemakken biedt. Verder beschikt het appartement over een ruime slaapkamer en een nette badkamer.

Buiten val je ten prooi aan de charme van het heerlijke terras dat een open en groen zicht biedt. Bovendien geniet je van de nabijheid van tal van winkels in de dichte omgeving. Zoek je een eigen stekje of een slimme investering? Dit appartement op het Halenplein in Kortrijk heeft het allemaal!

* * *

Halenplein 9-24 - 8500 Kortrijk - In een kleine residentie net buiten het centrum spreekt de ligging tot de verbeelding, rustig in het groen en te volle genietend van de zon. Dit charmante appartement, gelegen op een toplocatie aan het Halenplein in het bruisende Kortrijk, biedt een unieke kans voor zowel investeerders als particulieren. Met een eigentijdse uitstraling en een overvloed aan natuurlijk licht, is dit instapklare appartement een oase van rust en comfort.
Dit appartement op het tweede verdiep werd volledig vernieuwd. Inkom met berging (voor wasmachine) Gezellige living , een goed voorziene keuken, ruime slaapkamer en een nette badkamer. Het terras geniet van een zalig open, groen zicht. Tal van winkels in de dichte omgeving.
Of u nu op zoek bent naar een eigen stekje of een slimme investering, dit appartement op het Halenplein heeft het allemaal!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 155.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Referentie
BAKY6S03D1LU
Makelaar Code
089-15778
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€155.000 / C21 Via Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com