Home Te Koop Huis 9690 Kluisbergen
Kieverstraat 21
Kaart

Kieverstraat 21

9690 Kluisbergen Huis Te Koop
240 m² wonen
750 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in de schilderachtige Kieversstraat 21 te Kluisbergen, staat deze prachtige halfopen woning. Het is gevestigd op een ideale locatie, rustig maar toch dichtbij het centrum van Berchem, de Oude Kwaremont en niet te vergeten het bekende Kluisbos.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een gezellige inkomhal die leidt naar de leefruimte waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op Kwaremont. Daarnaast beschikt de woning over een ruime en lichte keuken met eetruimte. Aangrenzend vindt u een handige veranda en een ruime berging die ook dienst doet als wasplaats. Het gelijkvloers biedt verder een badkamer, apart toilet en een zeer ruime garage van 35m2.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en nog een apart toilet. De zolder biedt extra ruimte en kan volledig naar wens ingericht worden, ideaal voor extra kamers of bergruimte.

Extern profiteert de woning van een mooi perceel grond van 750m2, aangevuld met een onderhoudsvriendelijke tuin. Maak u geen zorgen over de koude dagen, dankzij de centrale verwarming op mazout blijft het altijd aangenaam warm in huis.

Deze woning heeft veel extra's te bieden, zoals een droge kelder en recent vernieuwde elektriciteit. Bovendien is de energiescore van 531kWh/m2 een extra troef.

Bent u geïnteresseerd in deze ruime en lichte woning op een toplocatie? Neem dan contact op met Jens op het nummer 0488 98 13 30 of via jens@immoboss.be.

* * *

Kieverstraat 21 - 9690 Kluisbergen - Kieversstraat 21 te KluisbergenDeze zeer degelijke halfopen woning kan u terugvinden in een rustige straat, vlakbij het Kluisbos, centrum Berchem, Oude Kwaremont, ... Indeling: Inkomhal, leefruimte met zicht op Kwaremont, ruime keuken met eetplaats, veranda, ruime berging/wasplaats, badkamer, apart toilet en zeer ruime garage (35m2). Op de verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een apart toilet. De zolder biedt mogelijkheid tot extra kamers. Mooi perceel grond (750m2) en onderhoudsvriendelijke tuin! Centrale verwarming op mazoutTroeven:Toffel locatie!Mooie tuinRuime woningVeel bergruimte nieuwe elektriciteitDroge kelder Energiescore: 531kWh/m2Interesse? Contacteer Jens 0488 98 13 30 of jens@immoboss.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
750 m2
Bewoonbare oppervlakte
240 m2
Referentie
6NPMTCC5PY0E
Makelaar Code
VKR1345C
EPC Waarde
531 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
In aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€225.000 / Immoboss Gent
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com