Home Verhuurd Appartement 2530 Boechout
Provinciesteenweg 293



immo Kaart

Provinciesteenweg 293, 2530 Boechout

Appartement Verhuurd in Boechout
61 m² wonen
Prijs op aanvraag

Provinciesteenweg 293 - 2530 Boechout - U kan de volledige beschrijving en het grondplan terugvinden op onze website www.reds.be

We stellen u dit gelijkvloers appartement in "residentie Beukenbos" te Boechout voor. Centraal gelegen tussen Lier en Mortsel, en op 10 minuten wandelen van centrum Boechout vinden we dit kleinschalig gebouw terug. Qua bereikbaarheid zit men hier optimaal, anderzijds kan een fietstocht door de groene zuidrand beginnen in de "achtertuin".

Het project is gerealiseerd in 2019. Gezelligheid, luxe en bereikbaarheid staan centraal. Ondergronds kan u de wagen en de fiets kwijt. Voor de autostaanplaats wordt 50 euro/maand gevraagd (verplicht bij te huren). Alsook heeft u een private ondergrondse berging. De gemeenschappelijke kost bedraagt 50 euro/maand. Het appartement is ten vroegste beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Bij het betreden van het appartement springt het smaakvolle interieur direct in het oog. Kosten noch moeite zijn gespaard om hier een waar pareltje van te maken. De raampartijen tot aan de grond zorgen voor een verlengstuk naar de tuin en het omliggende groen. Door de ZW oriëntatie baadt het appartement in het licht en komen de kleuren nog meer tot zijn recht. Zonnewering is voorzien in de living. De praktische ingerichte keuken is voorzien van de nodige toestellen. Verder vinden we een bergruimte, eveneens de technische ruimte, en een apart toilet terug.

Achteraan bevinden zich de kwalitatieve badkamer en de slaapkamer. De slaapkamer beschikt over ingemaakte kasten waar op een strategische manier nog een bureau aan gekoppeld is. Vooraan en zijdelings vinden we de met zorg aangelegde tuin terug. De verschillende "hoekjes" en de buitenverlichting creëren een optimale omgeving om aangenaam te vertoeven. De tuin is volledig omheind en elektriciteit is hier ook aanwezig.

Bent u benieuwd en wilt u dit appartement graag samen met ons komen ontdekken? Voor meer info over dit appartement of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Jakob via jakob@reds.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
61 m2
Referentie
4I7MJVRTBSY8
EPC Waarde
84 kWh/m2
EPC Label
A
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com