immo Kaart

Smalstraat 1, 3730 Hoeselt

Appartement Verhuurd in Hoeselt
81 m² wonen
€850

Smalstraat 1 - 3730 Hoeselt - Gezellig appartement op gelijkvloers met 2 slaapkamers

Dit vrijwel nieuwe appartement, gelegen in centrum van Hoeselt, is ideaal gelegen midden tussen Bilzen en Tongeren. Doordat het gelegen is in het centrum, zijn boodschappen bij de lokale handelaars geen probleem.
Het is een gelijkvloers appartement met een ruim terras (deels overdekt) welk je ook vanaf de straat kan bereiken.  Bij het binnenkomen via de gemeenschappelijke hal, komen wij in de hal terecht waar we toegang krijgen tot de zitruimte en de ruime leefkeuken.  In de zitruimte kan je genieten van de mooie natuurlijke lichtinval door de grote glazen schuifraam welke toegang geeft tot het ruime terras.  De ramen aan de straatzijde zijn van rolgordijnen voorzien, hierdoor kan je genieten van de nodige privecy .  In de L- vormige geïnstalleerde keuken keuken kan je alle hedendaagse elektrische toestellen terugvinden (vaatwasser, frigo, oven, ...).  Hét plekje waar de keukenpiet zijn gading zeker kan vinden.  Aansluitend tot de keuken is er een berging, waar de mogelijkheid is om een wasmachine, droogkast, enz te plaatsen. Hier vinden wij ook de meters voor de nutsvoorzieningen terug.
Het appartement heeft ook 2 slaapkamers, dus ideaal voor een jong gezin.  Vanuit de hal hebben wij eveneens toegang tot de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, een badkamermeubel met dubbele wasbak en spiegelkast.  Naast de badkamer is er een gastentoilet.  Om de zomeravonden gezellig door te brengen is er een ruim terras, deels overdekt.  Het terras is ook bereikbaar vanaf de straat. 
Voor de wagen is er ondergrondse staanplaats voorzien op de -2.  Deze garage kan je bereiken via een autolift.  Op de -1 kan je gebruik maken van een persoonlijke berging, welke voorzien is van rekken.  Het appartement is volledig instap klaar en beschikbaar vanaf 01/02/2024.

Nog enkele pluspunten van dit appartement op een rij:
+ centrale ligging
+ met ondergrondse garage
+ gelijkvloers
+ 2 slaapkamers
+ ruim terras



Graag nog wat meer informatie over dit appartement? Of liever direct een bezoek ter plaatse? Contacteer dan Valere Vangeel via 0472 32 34 24 of via Valere@vestio.com


 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
IC2CCQTFS4DQ
Makelaar Code
VHTH0230-VV
EPC Waarde
84 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Nov 2023
€850 / Vestio

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com