immo Kaart

Harpstraat 2-2, 3582 Koersel

Appartement Verhuurd in Koersel
140 m² wonen
3 slaapkamers
€985

Harpstraat 2-2 - 3582 Koersel - Dit splinternieuw duplex appartement van +/- 140m² vinden we terug in de Harpstraat nummer 2 te Koersel, gelegen op wandelafstand van de lokale handelaars. Dit appartement wordt volledig afgewerkt met zeer degelijke en energiezuinige materialen. Aangename vloerverwarming en zonnepanelen werden voorzien.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar per lift en trap. We komen binnen via de inkomhal die toegang geeft tot het apart toilet en de leefruimte. De leef- en eetruimte vormen een mooi geheel met de open keuken met eiland en genieten van veel lichtinval. De keuken werd volledig uitgerust met een kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, combi-oven en een koelkast. Er is ruimte voorzien om krukjes te plaatsen aan het keukeneiland. Verder bevindt zich op deze verdieping eveneens de was- en bergplaats. Het overdekt terras is toegankelijk via het schuifraam in de leefruimte.

Via de trap in de woonkamer bereiken we de nachthal. Op dit verdiep bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met lavabo en douche. De master bedroom beschikt tevens over een dressingruimte en een aparte badkamer met dubbele lavabo, bad, douche en toilet. Bij dit appartement hoort ook een autostaanplaats. Het appartement wordt nog volledig geverfd. Gemeenschappelijke kosten bedragen 75,00 Euro/maand. Beschikbaar vanaf 15 maart 2024. Bezichtigen is mogelijk via info@immoplees.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 985
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
05QLKG0HOKCJ
Makelaar Code
1351
Prijs Geschiedenis
29 Jan 2024
€985 / Immo Plees
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com