Home Verhuurd Huis 3730 Hoeselt
Stijn Streuvelslaan 68



immo Kaart

Stijn Streuvelslaan 68, 3730 Hoeselt

Huis Verhuurd in Hoeselt
107 m² wonen
321 m² perceel
3 slaapkamers
€890

Stijn Streuvelslaan 68 - 3730 Hoeselt - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = info@immofransgoffin.be => met opgave van het adres van het betreffende pand.
Deze netjes verzorgde half-vrijstaande woning is gelegen aan het eind van de Stijn Streuvelslaan ter hoogte van nummer 68, op een perceel van 3a 21ca. In deze kindvriendelijke doodlopende straat is het aangenaam en rustig om wonen, op slechts een kilometer van het centrum van het mooie gemoedelijke Hoeselt. Aan het eind van de straat - op een vijftigtal meter van de woning - vertrekt een steegje dat loopt tussen de laagstamboomgaarden in de richting van de Kluis van Vrijhern, zeker een pluspunt voor wie houdt van wandelen in een mooie groene en landelijke omgeving.
Supermarkten, scholen, de bakker, de buurtwinkel,.. liggen allen vlakbij. De oprit E313 ligt op slechts vijftal minuutjes rijden. Het centrum van Bilzen bevindt zich op een viertal kilometer.

Dankzij een aantal recente renovatie- en opfrissingswerken - en een voortdurend uitstekend onderhoud is deze woning instapklaar te noemen. Alle gordijnen, lamellen en verlichtingsarmaturen zijn ter beschikking van de huurder, die van deze gezellige, zeer degelijke woning snel een warme thuis zal kunnen maken.

Indeling:
Gelijkvloers:
inkom met toilet en trap naar de verdieping, mooie hedendaagse keuken met vaatwasser, oven, combi oven, kookplaat en frigo, ruime frisse woonkamer met aangename lichtinval dankzij ramen zowel voor- als achteraan. Vanuit de woonkamer en de keuken heeft men zicht op het netjes aangelegde terras en de tuin.
Op de verdieping:
nachthal met handige inbouwkast, eerste zeer ruime slaapkamer, tweede slaapkamer of bureel, derde slaapkamer met grote kleerkast, ter beschikking van de huurder. Badkamer met douche, lavabo en WC.
Kelder:
inpandige garage, wasplaats, ontkalker, CV -ruimte.
Buiten:
netjes verzorgd zonneterras en leuk tuin met west/noord-westelijke oriëntatie, zodat men hier zon zal hebben vanaf de namiddag - volledig omheind en moet voldoende privacy. Tuinberging. Ruime garage.

EPC: 239 kWh/m²pj.
Beschikbaar vanaf 1.11.2023

Deze bijzonder verzorgde woning kan mooi aanbod zijn voor gezinnen die graag rustig en kindvriendelijk willen wonen in een zeer degelijke doch nog betaalbare woning met onderhoudsvriendelijke tuin, vlakbij bij het centrum.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 890
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
321 m2
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
PGDZGU1JNHKL
Makelaar Code
Stijn Streuvelslaan 68
EPC Certificaat
20151022-2221804334-1
Prijs Geschiedenis
05 Oct 2023
€890 / Immokantoor Goffin

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com