immo Kaart

Poortakkerstraat 93, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Kantoor Verhuurd in Sint-Denijs-Westrem
€6.507

Poortakkerstraat 93 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - Net buiten het Gentse stadscentrum verrijst met d’Office binnenkort een nieuw landmark voor ondernemers. Een moderne kantooromgeving die plaats biedt aan bedrijven, flexwerkers, event organizers en bij uitbreiding iedereen die op zoek is naar een unieke, inspirerende locatie om zijn of haar ideeën uit te werken.

Het gebouw, een ontwerp van de hand van Wielfaert Architecten, zet de standaard op het gebied van verhuurbare kantoorruimte. Met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek, zowel duurzaamheid als gezelligheid en zowel openheid als privacy. Tal van groene accenten in en rond het gebouw zorgen voor een uitgebalanceerde sfeer waarin het aangenaam toeven is.

Met vijf verdiepingen met kantoorruimte, tal van vergaderzalen, een multifunctionele lounge, een geïntegreerde lunchruimte en een skybox voor meetings op – letterlijk en figuurlijk – hoog niveau is d’Office beter dan welk gebouw ook uitgerust voor het nieuwe werken. d’Office wordt zo een plek waar u met terechte trots uw klanten en zakenrelaties kunt ontvangen.

Via verschillende innovatieve ingrepen wordt van d’Office een duurzaam gebouw gemaakt met een laag energieverbruik. De maatregelen die we daarvoor treffen zijn:

- We maken gebruik van geothermie voor de verwarming en koeling van het volledige gebouw.
- Een slim gebouwbeheersysteem staat in voor doordacht energieverbruik: geen nodeloos brandende lichten en een efficiënt gebruik van bijvoorbeeld airconditioning in vergaderzalen.
- We installeren klimaatplafonds in alle ruimtes.
- Waar mogelijk kiezen we voor ledverlichting. Zo is er niet alleen een minimaal verbruik, maar ook minder warmtegeneratie.
- Op het dak van d’Office liggen zonnepanelen die elektriciteit opwekken.

Deze kantoorruimte beschikt over een totale vloeroppervlakte van 244m². De huurprijs van deze site bedraagt € 320/m²/jaar excl. btw.

In deze huurprijs zitten volgende zaken inbegrepen:
- Gebruik van de gemeenschappelijke ruimten
- Het gebruik van één of meerdere van de gemeenschappelijke vergaderzalen in de mate van beschikbaarheid en mits voorafgaande kennisgeving
- Het gebruikelijke schoonmaken en onderhoud van de ter beschikking gestelde kantoorruimte en gemeenschappelijke ruimten en het algemeen onderhoud van de site en haar uitrusting.
- Terbeschikkingstelling van gemeenschappelijke bureautica en de terbeschikkingstelling van ICT-infrastructuur en telefoontoestellen
- Het onthaal van bezoekers en secretariaat tussen 9u en 17u, het ontvangen, versturen, sorteren en behandelen van correspondentie (post) en zendingen.
- Iedere gebruiker heeft toegang tot de keuken

Hier bijkomend zijn er 3 parkeerplaatsen beschikbaar aan € 116/maand excl. btw.

Voor meer informatie contacteer Cplus op info@c-plus.be of 09 221 51 20.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 6.507
Algemeen
Type
Kantoor
Referentie
ZEF01YCYQ4Y4
Makelaar Code
5572707
Prijs Geschiedenis
20 Nov 2023
€6.507 / C Plus

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com