Home Huis 3570 Alken
Roodborstjesplein 15



immo Kaart

Roodborstjesplein 15, 3570 Alken

Huis in Alken
210 m² wonen
270 m² perceel
€509.000

Roodborstjesplein 15 - 3570 Alken - Welkom bij deze unieke woning die luxe en comfort combineert met duurzaamheid en functionaliteit. Gelegen in een rustige, doodlopende straat, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een moderne en ontspannen levensstijl.
Bij het betreden van de woning valt direct de hoogwaardige afwerking op. In de leefruimte creëren de extra hoge plafonds een gevoel van ruimte waardoor deze nog comfortabeler aanvoelt. De ruime en lichtrijke open keuken nodigt uit tot culinaire hoogstandjes en gezellige samenzijn. Aan de keuken grenst een handige wasplaats met ingebouwde kasten, waardoor het organiseren van huishoudelijke taken een fluitje van een cent wordt.
De begane grond beschikt over een praktisch bureau, ideaal voor wie vanuit huis werkt of behoefte heeft aan een stille werkruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een toilet en een inpandige garage, wat niet alleen handig is voor het parkeren van voertuigen, maar ook extra opslagruimte biedt voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.
De luxueuze badkamer met een tweede toilet op de eerste verdieping is voorzien van een inloopdouche. Met drie comfortabele slaapkamers is er in deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin om te ontspannen en tot rust te komen. De vaste trap naar de zolder biedt een mogelijkheid voor nog twee extra slaapkamers. Hierdoor is deze woning ideaal voor gezinnen die groeien of voor mensen die graag gasten ontvangen.
Buiten is er een prachtig aangelegde tuin met grasmatten, ideaal voor zomerse barbecues en ontspannen middagen in de zon. Door de ligging in een doodlopende straat geniet je van veel rust en privacy.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, met zonnepanelen die zorgen voor groene energie en een regenwaterput van 10.000 liter die bijdraagt aan het verminderen van de waterrekening. Er is een laag verbruik van de vloerverwarming op gas, aangezien de woning zeer goed geïsoleerd is.

En alsof al dat nog niet genoeg is, biedt deze woning ook financiële voordelen. Met slechts 3% registratierechten te betalen in plaats van 21% en een vrijstelling van de resterende jaren voor het kadastraal inkomen, is dit een kans die je niet wilt missen.

Kortom, deze woning biedt alles wat je maar kunt wensen - luxe, comfort, duurzaamheid en financiële voordelen - allemaal verpakt in een prachtig en goed doordacht ontwerp. Maak van deze droomwoning jouw thuis en geniet van het beste dat het leven te bieden heeft.
Pluspunten:
-Ventilatie D
-E-peil 19
-Zonnepanelen
-Regenwaterput van 10 000 L
-Inpandige garage
-Rustige ligging
-Recente woning: maar 3% regstratierecht ipv 21%

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 509.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2020
Grond oppervlakte
270 m2
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
QJ4F2C-RPFPC
Makelaar Code
5910943
EPC Waarde
40 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
73001-G-2017_14222/EP10894/A001/D05/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€509.000 / ImmoFusion
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com