Home Huis 3130 Begijnendijk
Waterstraat 10



immo Kaart

Waterstraat 10, 3130 Begijnendijk

Huis in Begijnendijk
250 m² wonen
€339.000

Waterstraat 10 - 3130 Begijnendijk - Deze ruime ééngezinswoning op 13a37 bestaat momenteel uit een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers en een dakverdieping ingericht als appartement met 1/2 (slaap)kamers, ideaal voor inwonende familieleden als kangoeroe- of zorgwoning met alle privacy.
De woning is gelegen in een rustige straat op korte wandelafstand van het treinperron van Begijnendijk.
Men komt binnen via een ruime centrale hal. De woonkamer met grote ramen en rolluiken (deels automatisch) is ruim en voorzien van een pelletkachel. Achteraan bevindt zich de ruime ingerichte eetkeuken uitgerust met wasbak, groot lpg-gasvuur met dampkap, combi-oven, vaatwas en koelkast.
Vanuit de keuken komt men in de gezellige veranda met zicht en toegang tot de tuin. Apart toilet. In de nachthal vindt men 3 ruime slaapkamers (16m², 14,7m² en 14,7m²), apart toilet, een (was)berging en de badkamer voorzien van douchecel, bad, lavabo met kasten en handoekdroger.
Via een trap aan de buitenzijde van de woning komt men op het dakverdiep dat momenteel is ingericht als klein appartement met living en open compacte keuken, 2 (slaap)kamers, dressing/bureau, kleine badkamer met douche en toilet. Achteraan de woning vinden we een diepe tuin, onderverdeeld in stukje gazon en groentetuin. Ruime aparte garage met sectionele poort. De oprit is afgesloten met een poortje. CV met stookolieketel. De ramen zijn op de meeste plaatsen voorzien van rolluiken. Te moderniseren. Het dakappartement is momenteel nog bewoond. Niet mogelijk om deze ééngezinswoning officieel op te delen in 2 aparte woningen met aparte huisnummers.
Wellicht is dit de ideale (kangoeroe)woning waar u naar op zoek was? Contacteer ons agentschap voor een begeleid bezoek ter plaatse.
Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten. -Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!-

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1969
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
YM7OXAOMD50P
Makelaar Code
6157
EPC Certificaat
20230829-0002975232-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Feb 2024
€339.000 / Immo Marina Tremelo

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Waterstraat 10, 3130 Begijnendijk.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com