Home Huis 8810 Lichtervelde
Bollestraat 42



immo Kaart

Bollestraat 42, 8810 Lichtervelde

Huis in Lichtervelde
264 m² wonen
3.734 m² perceel
3 slaapkamers
€799.000

Bollestraat 42 - 8810 Lichtervelde - Welkom bij de Bollestraat 42, een juweeltje omringt door groen en landelijk zicht. Deze indrukwekkende woning biedt een overvloed aan ruimte en comfort en zal ongetwijfeld uw verwachtingen overtreffen.

Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een ruime inkomhal met een apart toilet, waardoor u meteen de elegante sfeer van dit huis ervaart. Geniet van een ruime en lichtrijke leefruimte waar gezelligheid en comfort samenkomen. De aangrenzende keuken van maar liefst 30m², ingericht met kwaliteitsmateralen en -toestellen, is de droom van elke kookliefhebber. De woning beschikt over een privébureau, ideaal voor iemand die van thuis uit werkt of klanten wenst te ontvangen. De hoofdslaapkamer is een oase van rust met zicht op het groen van de tuin, met een ensuite badkamer voorzien van een ligbad en inloopdouche.

De zitruimte op de bovenverdieping is de perfecte plek om te ontspannen, lezen of te genieten van het prachtige uitzicht. Het aansluitend terras biedt een adembenemend zicht op de landelijke omgeving. Hier heb je ook de mogelijkheid om één of twee slaapkamer bij te creëren indien gewenst. Met een extra badkamer beschikt de woning over alle ruimte en comfort voor het hele gezin. Daarnaast zijn er nog twee volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten op de bovenverdieping.

De betoverende buitenomgeving is een ware oase van rust en ontspanning, met talloze functies die het leven in harmonie met de natuur mogelijk maken. Met twee vijvers waarvan één zwemvijver, verzorgd aangelegde grasperken, totale privacy dankzij de volwassen bomen die de tuin omringen, tuinhuis en een chalet met twee bouwlagen is deze eigendom uniek!

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw droom van luxueus wonen werkelijkheid te laten worden.

Deze woning wordt aangeboden met een richtprijs. Ieder bod hoger of lager dan deze richtprijs wordt overgemaakt aan de eigenaars die al dan niet het bod kunnen aanvaarden.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 799.000
Kadastraal Inkomen
€ 938
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
3.734 m2
Bewoonbare oppervlakte
264 m2
Referentie
M-28Y1GESD9U
Makelaar Code
TO23338
EPC Waarde
171 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230312-0002835114-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€799.000 / Residentie Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com