Home Huis 3621 Rekem
Oude God 1



immo Kaart

Oude God 1, 3621 Rekem

Huis in Rekem
633 m² perceel
Prijs op aanvraag

Oude God 1 - 3621 Rekem - Welkom in dit schitterende herenhuis op Oude God 1, gelegen in het betoverende Oud-Rekem. Deze woning belichaamt een perfecte combinatie van klassieke elegantie en moderne comfort, gelegen op een ruim perceel van 6a33ca. Met zijn recente volledige renovatie en behoud van authentieke elementen, biedt deze woning een unieke levensstijl in een historische omgeving.

|OMGEVING|

Deze prachtige locatie, gelegen in het schilderachtige Oud-Rekem, heeft talloze voordelen die het tot een droomplek maken om te wonen. Hier wonen biedt u de kans om dagelijks te kunnen genieten van historische pracht, natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en een gemeenschapsgevoel, terwijl u toch dicht bij stedelijke voorzieningen en werkgelegenheid blijft.

|INDELING|

Bij het betreden van de woning valt de charmante inkomhal meteen op, waardoor u een voorproefje krijgt van de prachtige details die u doorheen de hele woning zal kunnen terugvinden. Achter de deur met gebrandschilderd glas bevindt zich het gastentoilet.

Aan de rechterzijde van de inkomhal treft u de keuken aan, een ruimte die doordrenkt is van traditionele sfeer en uitgerust is met moderne apparatuur voor al uw culinaire behoeften.

De woonkamer aan de linkerzijde van de inkomhal is een gezellig toevluchtsoord, met originele elementen, zoals de 18-eeuwe schouw die het karakter van het huis benadrukken. Zowel de keuken als de woonkamer bieden toegang tot de veranda waar u kan genieten van een prachtig uitzicht op het aangelegde terras, de volledig omheinde tuin en het achterliggende kanaal. Deze buitenruimte biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning en vermaak, en vormt een oase van rust.

Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal, die leidt naar de eerste slaapkamer van dit herenhuis. De badkamer aan de overzijde van de nachthal is een ware blikvanger, met een weelderig gietijzeren bad waarin u kan ontspannen en tot rust kan komen.

De zolderverdieping biedt veel flexibiliteit. Hier kan u een tweede slaapkamer creëren, een handige berging inrichten of een inspirerende bureauruimte opzetten, aangepast aan uw behoeften en wensen.

Een bijzondere eigenschap van deze woning is de kleine ruimte voorzien aan de rechterzijde van het perceel, toegankelijk vanuit de tuin. Dit werd altijd gebruikt als een thuiskantoor, maar kan uiteraard veelzijdig worden ingezet. Het is tevens ideaal voor een bijberoep in uit te oefenen. Deze extra ruimte biedt tal van zakelijke mogelijkheden en kan je helpen om werk en privéleven naadloos te combineren.


|TROEVEN|

Herenhuis gelegen op een unieke pittoreske locatie in het prachtige Oud-Rekem; 
Recent volledig gerenoveerd met aandacht voor het behoud van de originele, authentieke elementen; 
Gezellige zolderverdieping met diverse mogelijkheden; 
Ruime, omheinde tuin (zuidgeoriënteerd) en aangelegd terras; 
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein! 


Had u graag een bezichtiging gewenst bij dit prachtig herenhuis? Contacteer ons dan via het nummer 089 23 44 22 of mail naar info@immoverslegers.be! 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
633 m2
Referentie
553C5BWWOB0X
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231030-0003024682-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com