Home Huis 3621 Rekem
Groenstraat 43



immo Kaart

Groenstraat 43 B-3621 Rekem

Huis in Rekem
330 m² perceel
€269.000

Groenstraat 43 - 3621 Rekem - Welkom bij Groenstraat 43, gelegen in het bruisende hart van Rekem (Lanaken).
Met zijn strategische ligging nabij alle voorzieningen en de op- en afrit van de E314, biedt deze woning een ideale woonomgeving. Op slechts een 10-tal minuten bereikt u het sprankelende centrum van Maastricht. Deze charmante woning biedt niet alleen een centrale ligging, maar ook een comfortabele leefruimte op een perceel van 3a 30ca. Met een bewoonbare oppervlakte van 142m2 is dit huis perfect voor wie op zoek is naar een gezellige thuisbasis.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een lichte inkomhal, die toegang biedt tot zowel de leefruimte als de eerste verdieping. De leefruimte is doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de royale raampartijen, waardoor een aangename sfeer wordt gecreëerd. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich een goed uitgeruste keuken, compleet met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, heteluchtoven, kookplaat, afzuigsysteem en dubbele lavabo.

Achter de keuken bevindt zich een smaakvolle badkamer, uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid, een toilet, een lavabo en een wandkast met spiegel.

De houten trap in de inkomhal leidt u naar de eerste verdieping, waar u wordt begroet door een master bedroom en twee slaapkamers. Deze verdieping biedt een warm en sfeervol gevoel, ideaal voor een goede nachtrust. De zolder van de woning is een open ruimte die de mogelijkheid biedt om mits renovatie, getransformeerd te worden tot een vierde slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbyruimte.

Buiten geniet u van een volledig omheinde tuin met zowel een verhard gedeelte als een stuk gras, ideaal voor ontspanning en buitenspelen. Groenstraat 43 belichaamt de perfecte combinatie van stijl, comfort en gemak, en nodigt u uit om de warmte en charme van uw nieuwe thuis te ervaren.

PLUSPUNTEN:

EXTRA:

Interesse om deze woning te komen bezichtigen? Of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan op het nummer 089/206111 of stuur een mailtje naar office@immofusion.be Of spring binnen op ons kantoor!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
330 m2
Referentie
2TTI2HPS7S62
Makelaar Code
5721935
EPC Waarde
420 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€269.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com