Home Verhuurd Appartement 3580 Beringen
Scheigoorstraat 5-4



immo Kaart

Scheigoorstraat 5-4, 3580 Beringen

Appartement Verhuurd in Beringen
88 m² wonen
2 slaapkamers
€835

Scheigoorstraat 5-4 - 3580 Beringen - Dit recent appartement vinden we terug op de Scheigoorstraat nummer 5, gelegen in het centrum van Beringen met alsook een vlotte bereikbaarheid naar de autosnelwegen. Dit energiezuinig appartement werd afgewerkt met degelijke materialen en is volledig instapklaar.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar per lift en trap. We komen binnen via de inkomhal met inbouwkasten die via de glazen deur toegang geeft tot de leefruimte. De leef- en eetruimte vormen een mooi geheel met de open keuken en zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw. De ramen zorgen hier voor veel lichtinval. De keuken werd uitgerust met alle toestellen zoals een kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, combi-oven, koelkast en diepvriezer.

Het terras is toegankelijk via het schuifraam in de leefruimte en werd voorzien van een vliegenschuifraam. Verder beschikt dit appartement over een apart toilet met inbouwkast, badkamer met dubbel lavabomeubel en inloopdouche, twee mooie slaapkamers gelegen aan de achterzijde en een was- en bergplaats. Bij dit appartement hoort eveneens een extra kelderberging en een autostaanplaats met voorziening voor elektrisch laden. Fietsen kunnen geplaatst worden in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Gordijnen zijn reeds voorzien! Gemeenschappelijke kosten bedragen 55 Euro/maand. Beschikbaar vanaf 1 maart 2024. Bezichtigen is mogelijk via info@immoplees.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 835
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
C57BU-JLRA80
Makelaar Code
1349
EPC Waarde
68 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
71004-G-2014/00269/EP02967/B760/D01/SD005
Prijs Geschiedenis
15 Jan 2024
€835 / Immo Plees

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Scheigoorstraat 5-4, 3580 Beringen.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com