Home Verhuurd Appartement 3001 Heverlee
Naamsesteenweg 539-16



immo Kaart

Naamsesteenweg 539-16, 3001 Heverlee

Appartement Verhuurd in Heverlee
84 m² wonen
2 slaapkamers
€850

Naamsesteenweg 539-16 - 3001 Heverlee - Ontdek dit charmante appartement met twee slaapkamers, perfect gelegen in het hart van Heverlee!

Dit appartement, gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via lift of trap, verwelkomt u met een ruime inkomhal en gastentoilet. De lichte en gezellige woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een leef- als eetgedeelte. De keuken is uitgerust met een dubbele spoelbak, keramische kookplaat, dampkap en een koelkast met diepvriesvakje. Verder is er een berging voorzien met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een gezin of om één van de kamers in te richten als een handige bureauruimte. De badkamer is voorzien van een bad-douchecombinatie en een badkamermeubel met dubbele lavabo. Genieten van de zon kan op het aangename terras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Bovendien is er een ruime garagebox inbegrepen in de huurprijs, ook zijn er parkeermogelijkheden in de straat.

Gelegen in een rustige omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen, zoals de nabijgelegen SPAR en het station van Heverlee op slechts anderhalve kilometer afstand. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, en het Heverleebos ligt op wandelafstand van het appartement, ideaal voor ontspannende wandelingen in de natuur.

De huurprijs bedraagt €850 met €125 voor gemeenschappelijke kosten en een provisie voor water en verwarming.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2024 voor een langdurig contract. Aarzel niet en maak snel een afspraak in onze online agenda. Indien niet beschikbaar, neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 016 23 90 81. Wij zijn elke weekdag (uitgezonderd woensdag) telefonisch bereikbaar tussen 10u en 13u.
 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1991
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
98P68AW1E9WM
Prijs Geschiedenis
16 Feb 2024
€850 / Immo Jan Stas

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Naamsesteenweg 539-16, 3001 Heverlee.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com