Home Verhuurd Huis 9031 Drongen
Groenewandeling 37



immo Kaart

Groenewandeling 37, 9031 Drongen

Huis Verhuurd in Drongen
185 m² wonen
€1.300

Groenewandeling 37 - 9031 Drongen - Deze volledig vernieuwde woning, gelegen in Drongen, biedt een comfortabele en ruime leefruimte voor een gezin op zoek naar een rustige en goed onderhouden plek om te wonen. Met 4 slaapkamers, vloerverwarming op de begane grond, een prachtige tuin en veel bergruimte, is deze woning een ideale keuze voor gezinnen op zoek naar een rustig en comfortabel thuis. Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime inkomhal op, die een warm welkom biedt aan bewoners en gasten. De woonkamer is ruim en biedt voldoende mogelijkheden voor diverse inrichtingsopties. Met vloerverwarming op de begane grond blijven de ruimtes in de winter behaaglijk en warm. De ramen in de woonkamer zorgen voor voldoende natuurlijk lichtinval, waardoor de leefruimte een aangename sfeer heeft. In de volledig uitgeruste keuken werd een plaats voorzien om zelf een vaatwasser te plaatsen. De woning beschikt over een badkamer met zowel een bad als een douche en dubbele wastafel.

Deze woning is gunstig gelegen nabij het centrum van Drongen, waardoor alle voorzieningen, zoals scholen, supermarkten, en andere essentiële diensten, binnen handbereik zijn. Dit maakt het leven in deze woning bijzonder handig en comfortabel.
Bovendien biedt de ruime tuin de mogelijkheid voor ontspanning en buitenactiviteiten. Het is een ideale plek voor kinderen om te spelen of om gewoon te genieten van de frisse lucht en de natuur, en het biedt tevens ruimte voor tuinieren en andere buitenactiviteiten.
De rustige locatie van de woning draagt bij aan de levenskwaliteit, waardoor bewoners kunnen genieten van een vredige omgeving zonder de drukte van het stadsleven.
Kortom, deze woning in Drongen biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort, gemak en een rustige omgeving. Met vier slaapkamers en tal van voorzieningen, is deze woning een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een prettige plek om thuis te komen.
Bezoekmoment 1 december namiddag.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Te huren vanaf December. Bel voor een afspraak: 09 278 88 88

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.300
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
185 m2
Referentie
225-5NX40T5P
Makelaar Code
3612590
EPC Waarde
133 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Dec 2023
€1.300 / Convas
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com