immo Kaart

Werf 43, 8970 Poperinge

Huis Verhuurd in Poperinge
65 m² wonen
58 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Werf 43 - 8970 Poperinge - In het centrum van Poperinge vinden we in Werf deze kleine maar fijne rijwoning terug. Gelegen op wandelafstand van de Colruyt, scholen, het openbaar vervoer en de Grote Markt. Voor de deur zijn er staanplaatsen voorzien en even verderop is er ook een parking.

We komen de woning binnen via de inkomhal met apart toilet, waarna we richting de woonkamer kunnen. De zithoek en de keuken vormen hier samen een lichtrijke en open leefruimte. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat met dampkap, een koelkast en aansluiting voor een vaatwas en een wasmachine. Hier hangt ook de recente CV-ketel op gas die via de diverse radiatoren voor warmte zorgt doorheen het hele huis. Aansluitend aan de keuken is nog een klein terras/koer.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich op het gelijkvloers al een eerste slaapkamer of bureauruimte (8 m²). Via de trap komen we vervolgens op de eerste verdieping terecht waar er nog 2 slaapkamers (10 & 8 m²) en de badkamer zijn. De badkamer is uitgerust met een douchecabine en een wastafel. In de nachthal is er ten slotte nog een luik die leidt naar de zolder die perfect als bergplaats kan dienen.

TROEVEN:
- Energiezuinig
- Tot 3 slaapkamers
- Zeer betaalbaar

Bent u op zoek naar een compacte doch betaalbare woning in het centrum van Poperinge? Neem dan contact met ons op via info@whitehouse.immo of op 057 69 99 70.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
58 m2
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
CPAVGOJORCJZ
Makelaar Code
10826

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Werf 43, 8970 Poperinge.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com