Home Verhuurd Kantoor 3582 Koersel
Koolmijnlaan 366



immo Kaart

Koolmijnlaan 366, 3582 Koersel

Kantoor Verhuurd in Koersel
€2.000

Koolmijnlaan 366 - 3582 Koersel - Bent u op zoek naar de perfecte locatie om uw onderneming te vestigen? Zoek niet verder!

Dit onberispelijke handelspand van 150m² biedt een uitstekende mogelijkheid om uw bedrijf te laten floreren op een bevoorrechte locatie in Koersel. Gelegen aan de levendige Koolmijnlaan 366, maakt dit moderne pand deel uit van een nieuw gebouw dat in 2019 is opgeleverd, waardoor u kunt profiteren van hedendaagse voorzieningen en een eigentijdse uitstraling.

🅿️ Voor het gemak van uw klanten en werknemers zijn er niet minder dan 2 ondergrondse parkeerplaatsen en 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw. Hierdoor wordt een moeiteloze toegang gegarandeerd, waardoor uw bedrijf direct indruk maakt.

🛍️ Gelegen op een strategisch punt met uitstekende zichtbaarheid, profiteert dit handelspand van een bruisende omgeving met tal van bekende winkels. De levendige straat creëert een continue stroom van potentiële klanten, waardoor uw onderneming optimaal kan profiteren van voetverkeer en exposure.

🚪 Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een veelzijdige ruimte, klaar om uw visie te verwezenlijken. De flexibele indeling biedt talloze mogelijkheden en kan moeiteloos worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Bovendien is het handelspand rijkelijk voorzien van stopcontacten en diverse verlichting, wat een vlotte inrichting en optimale functionaliteit garandeert.

🌬️ Zowel uw klanten als medewerkers zullen het hele jaar door genieten van een aangename atmosfeer dankzij de geïntegreerde airconditioning. Alle voorzien

💼 Voor een vraagprijs van 2000 euro per maand biedt dit handelspand een zee aan mogelijkheden. De royale, open ruimte biedt u de vrijheid om uw droominrichting te realiseren en uw merkidentiteit tot uiting te laten komen, waardoor een onvergetelijke indruk wordt gemaakt op uw klanten.

📈 Of u nu van plan bent om een trendy boetiek, een stijlvol kantoor of een andere commerciële onderneming te starten, dit handelspand voorziet in al uw behoeften en wensen. De toplocatie, moderne faciliteiten en veelzijdige ruimte vormen de ideale combinatie om uw onderneming naar nieuwe hoogtes te tillen.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw onderneming te vestigen op een voorname locatie in Koersel.

Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de ongeëvenaarde mogelijkheden van dit handelspand te ontdekken: Chaniz Gielen: +32 487 455 612 of chaniz@somvastgoed.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 2.000
Algemeen
Type
Kantoor
Bouwjaar
2019
Referentie
LR0-MJKTH3DP
Makelaar Code
CG-Koolmijnlaan366Koersel
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Aug 2023
€2.000 / SOM Project

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com