Home Huis 3631 Uikhoven
Pastoor Goossenslaan 97



immo Kaart

Pastoor Goossenslaan 97, 3631 Uikhoven

Huis in Uikhoven
245 m² wonen
2.516 m² perceel
€369.000

Pastoor Goossenslaan 97 - 3631 Uikhoven - Charmante woning met veel potentieel op een ruim perceel in Uikhoven! 

Staat u te popelen om een woning met karakter te vinden voorzien van 4 slaapkamers op een ruim perceel van maar liefst 25a 17ca? 
Dan is Pastoor Goossenslaan 97 in Uikhoven een pand dat u zeker moet bekijken! 

|OMGEVING|

Uikhoven, deze pittoreske locatie in de provincie Limburg, heeft veel te bieden aan degenen die op zoek zijn naar een harmonieus samengaan van natuur, gemeenschap en toegankelijkheid. Ondanks de landelijke uitstraling is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen. Supermarkten, scholen, lokale winkels en restaurants zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor u in uw dagelijkse behoeften kunt voorzien zonder veel moeite. Verder biedt deze ligging een uitstekende bereikbaarheid naar omliggende steden en regio's. Plaatsen als Genk, Hasselt en Maastricht zijn gemakkelijk te bereiken via nabijgelegen snelwegen en openbaar vervoer, wat handig is voor werk of vrijetijdsbesteding.

|INDELING|

Deze charmante woning ligt in het hart van Uikhoven en is dankzij de meerdere slaapkamers, voldoende opbergruimte en uitgestrekt perceel dé ideale gezinswoning! 

Bij het betreden van deze woning komt u terecht in de inkomhal, dewelke een centraal punt vormt. Verder treft u op de gelijkvloerse verdieping de woonkamer en keuken. Beide ruimtes zijn ruim en nodigen uit tot persoonlijke aanpassingen. Een aantrekkelijke veranda voegt een vleugje gezelligheid toe en biedt de perfecte plek om te ontspannen terwijl u geniet van de groene omgeving. Tot slot is er op deze verdieping nog een apart gastentoilet voorzien. 

Een halve verdieping omhoog geeft u toegang tot de eerste twee ruime tot comfortabele slaapkamers en de recent gerenoveerde badkamer. Deze is uitgerust met een inloopdouche, lavabo en badkamermeubel.

Op het tweede tussenverdiep zijn de twee andere slaapkamers gelegen alsook een kleine zolderruimte. Deze voorziet u in extra opbergruimte. 

De woning is gedeeltelijk onderkelderd én met twee garages hebt u voldoende parkeerruimte of een plek voor uw favoriete projecten.

Voor natuurliefhebbers en dierenliefhebbers biedt dit huis een enorm perceel van circa 25 are, met eindeloze mogelijkheden voor tuinieren en diverse buitenactiviteiten. De omringende natuur zal u zeker betoveren, en er is alle ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

|TROEVEN|

De verschillende troeven van de Pastoor Goossenslaan 97 op een rijtje: 

Gunstige Ligging: De woning is strategisch gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik.
Enorm potentieel: Deze woning biedt onbeperkte mogelijkheden voor toekomstige eigenaars. Hoewel enkele opfrissingswerken nodig zijn, heeft de woning een solide basis en kan worden omgetoverd tot een droomhuis volgens uw persoonlijke wensen.
Recent gerenoveerde badkamer: De recente renovatie van de badkamer betekent dat u direct kunt genieten van modern comfort.
4 ruime tot comfortabele slaapkamers: Op ieder tussenverdiep bevinden zich twee slaapkamers, dewelke ook gebruikt kunnen worden als hobbyruimte/extra opslagruimte. 
Royaal Perceel: Het ruime perceel rondom de woning is een droom voor natuurliefhebbers en dierenliefhebbers. Hier kunt u uw eigen tuinparadijs creëren, spelen, tuinieren en genieten van de buitenlucht.


Samengevat, Pastoor Goossenslaan 97 in Uikhoven biedt een schat aan troeven, waaronder veel potentieel, comfortabele leefruimte en een gunstige locatie. Als u op zoek bent naar een veelbelovend project of een gezinswoning met ruimte en mogelijkheden, dan is deze woning zeker het overwegen waard! 

Interesse in deze charmante woning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het nummer 089 23 44 22 of mail naar info@immoverslegers.be! 

- stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag! - 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
2.516 m2
Bewoonbare oppervlakte
245 m2
Referentie
MJ-5SFZVFXQM
EPC Waarde
681 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231024-0003020072-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
01 Nov 2023
€369.000 / Immo Verslegers
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com