Carte

Ganzendries 4-2

2320 Hoogstraten
Loue
3 Chambres
€1.100
Description

Ontdek dit ruime gelijkvloers appartement in Hoogstraten, beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Met een oppervlakte van ongeveer 134 vierkante meter is deze woning gelegen in het rustige en groene Woonerf Ganzendries, op een steenworp afstand van het centrum van Hoogstraten.

Als je interesse hebt om deze woning te bezoeken, plan dan snel een afspraak in via de rode knop op de website van Hillewaere Vastgoed.

Dit appartement verwelkomt je met een inkomhal die leidt naar een ruime lichtovergoten woonkamer dankzij de vele ramen. De open keuken is volledig uitgerust met onder andere een gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven en koelkast. De aansluitende berging biedt voldoende plaats voor een wasplaats.

Aan de andere kant bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met een ligbad, aparte douche en toilet. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een grote, omheinde tuin met tuinhuis, ideaal om te genieten van zonnige dagen.

Als extra voordeel heeft dit appartement een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging, beide bereikbaar via een lift. Enkele andere opmerkelijke kenmerken zijn de aanwezigheid van een videofoon en de toplocatie.

Dus, als je op zoek bent naar een ruim gelijkvloers appartement in een groene omgeving, dan zou dit zomaar jouw nieuwe thuis kunnen zijn.

* * *

Ganzendries 4-2 - 2320 Hoogstraten - Gelijkvloers appartement van ca. 134 m² gelegen te Hoogstraten.
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN VIA WWW.HILLEWAERE-VASTGOED.BE VIA DE RODE KNOP.

Dit ruime gelijkvloers appartement (ca 134 m²) is gelegen in Woonerf Ganzendries in een rustige en groene omgeving. Het omvat o.a. 3 slaapkamers en bevindt zich op een steenworp van centrum Hoogstraten.
Het appartement is beschikbaar vanaf 01/06/2024.

Indeling :
Het appartement omvat een inkomhal met gastentoilet. Deze biedt enerzijds toegang tot de ruime woonkamer, gekenmerkt door veel lichtinval door de vele raampartijen, met een volledig ingerichte open keuken (met o.a. een gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven en koelkast) en aansluitende berging/wasplaats.
Aan de andere kant van de inkomhal situeren zich de badkamer (met ligbad, aparte douche en toilet) en 3 slaapkamers.
De woonkamer geeft toegang naar de grote, omheinde tuin met tuinhuis.

Bijzondere kenmerken :
- ruim gelijkvloers appartement
- grote tuin met tuinhuis
- ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen (bereikbaar via lift)
- groene omgeving
- toplocatie
- videofoon
- Beschikbaar vanaf 01/06/2024

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.100
Général
Type
Appartement
Référence
3VPS6SIJQLDP
Code Agence
02/9588
Historique des prix
03 Mar 2024
€1.100 / Hillewaere Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder