Home Loue Appartement 8900 Ieper
Stationsstraat 62A-2B
Carte

Stationsstraat 62A-2B

8900 Ieper
Loue
93 m² Vivre
103 m² Terrain
€630
Description

Betreed het domein van modern wonen in deze energiezuinige, twee slaapkamer appartement gebouwd in 2021, gelegen in het hart van Ieper. Dit charmante verblijf ligt op de tweede verdieping en is gemakkelijk bereikbaar via de lift.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet. Dit leidt naar de uitnodigende woonkamer, die is onderverdeeld in een eetgedeelte en een zithoek. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht, en krijg je direct toegang tot een terras dat baskt in de zon.

De keuken is volledig uitgerust en klaar om al je culinaire avonturen te ondersteunen, terwijl een handige voorraadberging bijdraagt aan het woongemak. Twee comfortabele slaapkamers bieden een persoonlijke oase van rust en de moderne badkamer rondt het woongedeelte perfect af.

Daarnaast is er ook een extra kelderberging beschikbaar op de -1 verdieping, welke eveneens bereikbaar is met de lift. Dit maakt dit appartement niet alleen een ideale woonplek, maar ook een slimme investering.

* * *

Stationsstraat 62A-2B - 8900 Ieper - Appartement met 2 slaapkamers en zongericht terras. (Bouwjaar 2021)
Ontdek het ultieme comfort van modern en energiezuinig wonen in het hart van Ieper. Het appartement is toegankelijk via de lift en bevindt zich op de tweede verdieping.
INDELING; Ruime inkomhal met een gastentoilet, woonkamer voorzien van een eet- en zithoek. Biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar verleent ook directe toegang tot het zongericht terras. Daarnaast kunt u een volledig uitgeruste keuken aantreffen, een handige voorraadberging en twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer. Er is nog een kelderberging voorzien op -1. (bereikbaar met lift)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 630
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Terrain
103 m2
Zone habitable
93 m2
Référence
ETM9U9B1QDZ7
EPC
33 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
33011-G-DBA_2017012400/EP14854/A001/D01/SD004
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
08 Mar 2024
€630 / ERA Domus
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder