Home Loue Appartement 8900 Ieper
Westkaai 34A-bus-1C
Carte

Westkaai 34A-bus-1C

8900 Ieper
Loue
2 Chambres
€695
Description

Welkom in dit prachtige appartement aan de Kaai van Ieper, waar je kan genieten van adembenemende vergezichten. Dit appartement is uitgerust met een terras en twee ruime slaapkamers. Bovendien heb je de luxe van een eigen ondergrondse parkeerplaats.

Bij het betreden van dit appartement op de eerste verdieping, word je verwelkomd in een lichte en ruime woonkamer van 30,5 m² die vloeiend overgaat in een volledig ingerichte open keuken van 7m². Hier vind je een koelkast, oven, kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser en ingemaakte kasten - alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden.

Het appartement heeft ook twee comfortabele slaapkamers van 12,5 en 8 m². De badkamer van 10m² is voorzien van alle comfort zoals een inloopdouche, een dubbel lavabomeubel met kasten en een aansluiting voor de wasmachine. Er is ook een handige berging van 4 m², ideaal voor extra opslag. Buiten, aan de voorzijde van het appartement, ligt een gezellig terras van 4,5 m² waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht.

In de ondergrondse verdieping profiteer je van een privé autostaanplaats en een extra kelderberging. Het energiezuinige karakter van dit appartement zorgt voor een lagere stookkost en een kleinere ecologische voetafdruk.

Dit appartement is vrij vanaf 1 juni 2024. Mis deze kans niet om te wonen in dit fantastisch gelegen en goed uitgeruste appartement in het hartje van Ieper.

* * *

Westkaai 34A-bus-1C - 8900 Ieper - Appartement aan de Kaai van Ieper met mooie vergezichten. Beschikt over terras, 2 kamers en ondergrondse autostaanplaats.

Het appartement bestaat uit:

Verdiep +1:
- Inkom (3,5 m²) met apart toilet - Lichtrijke living (30,5 m²) met open keuken (7 m²) voorzien van koelkast, oven, kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwas en ingemaakte kasten
- 2 slaapkamers (12,5 + 8 m²)
- Badkamer (10 m²) voorzien van inloopdouche, dubbele lavabomeubel met kasten en aansluiting voor de wasmachine - berging (4 m²).
- Terras aan de voorzijde (4,5 m²)

Verdiep -1: Ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.

=> Vrij vanaf 1 juni 2024.
=> Energiezuinig appartement.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 695
Général
Type
Appartement
Référence
H73OHYNIV6LN
Code Agence
186360
Historique des prix
14 Mar 2024
€695 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder