Home Loue Appartement 8900 Ieper
Burggraafstraat 11-bus-1B
Carte

Burggraafstraat 11-bus-1B

8900 Ieper
Loue
102 m² Vivre
2 Chambres
€790
Description

Ontdek dit prachtige nieuwbouwappartement in de prestigieuze residentie Pietershof, dat klaar is om direct te betrekken. Gedragen door een zorgvuldige afwerking en complete schilderwerken, straalt het appartement een frisse en actuele uitstraling uit. Een van de hoogtepunten van dit appartement is het dubbele terras, perfect om van de frisse lucht te genieten zonder het comfort van uw huis te verlaten.

Bij het binnenkomen op de eerste verdieping wordt u verwelkomd door een inkomhal met een apart toilet dat leidt tot een ruime open woonkamer. Deze woonruimte mondt uit in een mooi terras van 12 vierkante meter, ideaal voor het ontvangen van gasten of gewoon om te ontspannen. Naast de woonkamer vinden we een volledig uitgeruste open keuken met een koelkast, oven, magnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

De woning beschikt ook over een grote badkamer uitgerust met een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, waardoor een comfortabele en praktische atmosfeer wordt gecreëerd. De twee slaapkamers zijn ruim genoeg (12,50 m² en 9 m²), elk met hun aangrenzend terras van 7,50 m², ideaal om de rust van de nacht te genieten.

Op de verdieping onder straatniveau vind je een aparte bergruimte voor je bezittingen en op de tweede ondergrondse verdieping biedt dit appartement een privé parkeerplaats om je auto veilig te stallen.

Dit appartement in residentie Pietershof is de ideale plek voor wie op zoek is naar modern comfort, kwaliteit en design.

* * *

Burggraafstraat 11-bus-1B - 8900 Ieper - Nieuwbouwappartement in residentie Pietershof, met dubbel terras en ondergrondse staanplaats. Volledig geschilderd en tot in de puntjes afgewerkt. Onmiddellijk vrij en instapklaar.

Bestaande uit:
Verdiep +1: Inkom met apart toilet - Ruime woonkamer met aanpalend terras (12 m²) - open keuken (voorzien van frigo, oven, microgolf, inductiekookplaat en vaatwas) - Ruime badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo - 2 slaapkamers (12,50 m² + 9 m²) met aanpalend terras (7,50 m²).

Verdiep -1: Aparte berging.
Verdiep -2: Privé staanplaats.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 790
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Zone habitable
102 m2
Référence
7AVC2O42GBAW
Code Agence
187292
EPC
25330 kWh/m2
EPC Valeur
F
Historique des prix
14 Mar 2024
€790 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder