Home Loue Appartement 8900 Ieper
Surmont de Volsberghestraat 5-bus-GLVA
Carte

Surmont de Volsberghestraat 5-bus-GLVA

8900 Ieper
Loue
93 m² Vivre
2 Chambres
€690
Description

Kom dit charmant, recent vernieuwde appartement ontdekken, nu te huur in de historische stad Ieper. Gelegen op het gelijkvloers, nodigt de ruime woonkamer van 17 vierkante meter je uit om te ontspannen en te genieten van het gezellige terras van 11 vierkante meter. De open keuken is volledig ingericht en voorzien van een koelkast, een diepvries met twee vakken, een microgolfoven, een traditionele oven, een spoelbak en een dampkap.

Met twee slaapkamers, één van 10 vierkante meter en een grotere van 14 vierkante meter, is er voldoende ruimte voor zowel rust als werk. De moderne badkamer is voorzien van een comfortabele inloopdouche en lavabo, terwijl een apart toilet zorgt voor extra privacy. Voor het gemak is er ook een gemeenschappelijke vuilnisberging inbegrepen.

Kom dit volledig uitgeruste appartement bekijken dat al je verwachtingen overtreft en maak het je nieuwe thuis in Ieper.

* * *

Surmont de Volsberghestraat 5-bus-GLVA - 8900 Ieper - Charmant vernieuwd appartement te huur in Ieper.

Bestaande uit:
Gelijkvloers:
Woonkamer (17m²) met terras (11 m²) en ingerichte open keuken (frigo, diepvries met 2 vakken, microgolf, oven, spoelbak en dampkap) - slaapkamer (10 m²) - slaapkamer (14m²) - badkamer met inloopdouche en lavabo - apart toilet - Gemeenschappelijke vuilnisberging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 690
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1919
Zone habitable
93 m2
Référence
N3Q5GYQCV2J6
Code Agence
186492
EPC
1740 kWh/m2
EPC Valeur
F
Historique des prix
14 Mar 2024
€690 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder