Home Loue Appartement 8900 Ieper
Vaubanstraat 39-bus-1A
Carte

Vaubanstraat 39-bus-1A

8900 Ieper
Loue
106 m² Vivre
2 Chambres
€690
Description

Dit instapklare appartement op de eerste verdieping is perfect voor wie houdt van ruimte en comfort. Van zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een ruime woonkamer van 43 vierkante meter, met een open keuken die van alle gemakken voorzien is. Zo heeft de keuken een frigo, vaatwas, spoelbak, kookplaat, dampkap en voldoende kasten om al je kookspullen in op te bergen. Aangrenzend aan de keuken vind je een praktische berging waar ook de aansluiting voor je wasmachine zich bevindt.

De badkamer, met een oppervlakte van 7 vierkante meter, is uitgerust met een douche en een dubbele lavabo. Daarnaast heeft het appartement twee slaapkamers van respectievelijk 12 en 11 vierkante meter. Ook is er een extra ruimte van 7,5 vierkante meter die als dressing of bureau kan functioneren, afhankelijk van jouw behoeften.

Bovendien beschik je over een kelderberging op het -1 niveau, ideaal voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt. En tenslotte is er op het gelijkvloers een garage waar je veilig je wagen kan parkeren. Dit appartement biedt dus alle comfort en ruimte die je nodig hebt, helemaal klaar om jouw nieuwe thuis te worden!

* * *

Vaubanstraat 39-bus-1A - 8900 Ieper - Instapklaar appartement op de eerste verdieping met garage.

Het appartement bestaat uit:
Verdiep +1: Inkom - ruime woonkamer (43 m²) met ingerichte open keuken voorzien van frigo, vaatwas, spoelbak, kookplaat, dampkap en kasten - berging met aansluiting voor wasmachine - badkamer (7 m²) voorzien van douche en dubbele lavabo - 2 slaapkamers (12 + 11 m²) - dressing/bureau (7,5 m²).
Verdiep -1: Kelderberging.
Gelijkvloers: Garage.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 690
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1968
Zone habitable
106 m2
Référence
AXVQOM8TXQZT
Code Agence
185371
EPC
2740 kWh/m2
EPC Valeur
F
Historique des prix
14 Mar 2024
€690 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder