Home à Vendre Appartement 9880 Aalter
Brouwerijstraat 40-0201
Carte

Brouwerijstraat 40-0201

9880 Aalter
à Vendre
162 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek dit exclusieve, recent opgeleverde appartement, centraal gelegen in het dynamische Aalter. Dit luxueuze verblijf is perfect afgestemd op de behoeften van kopers met hoge eisen. Het biedt een royale open woonruimte van 60 vierkante meter die naadloos overgaat in de eetruimte en keuken. De grote ramen, gecombineerd met het ruime balkon en bloementerras, zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en creëren een gevoel van openheid, verder versterkt door de comfortabele vloerverwarming.

Dit vastgoed beschikt over hoogwaardige materialen, waaronder massief eiken parket, stijlvolle stalen deuren en bijpassende zwarte raamlamellen. De open keuken is elegant afgewerkt met een composiet werkblad, gelakte kasten en een stille Novy dampkap. Een ruime berging naast de keuken zorgt voor extra gebruiksgemak.

De masterbedroom biedt toegang tot een privé-bloementerras en beschikt over een ensuite badkamer met douche, ligbad en lavabo. Daarnaast heeft deze kamer ook een aparte dressing met kwalitatieve inbouwkasten. Aan de andere kant van het appartement bevinden zich nog twee slaapkamers met een bijbehorende doucheruimte.

Het appartement is uitgerust met een C+ ventilatiesysteem en zonneboilerinstallatie, beide zorgen voor een energiezuinige en gezonde leefomgeving. In de kelder vindt u een afgesloten berging, een ruime fietsenstalling en mogelijkheid tot het aankopen van een gesloten garage of open autostaanplaats.

Is uw interesse gewekt? Neem dan bij voorkeur contact op via de contactknop en ik bel u spoedig terug voor meer informatie en om een bezoek te plannen. Laurens Deprez 0496-20 64 64.

* * *

Brouwerijstraat 40-0201 - 9880 Aalter - Welkom in dit exclusieve, recente appartement gelegen in het bruisende hart van Aalter, perfect afgestemd op de meest veeleisende kandidaat-koper. De open woonruimte van 60 m² met eetplaats en open keuken. De grote glaspartijen met aanpalend, groot balkon- en bloementerras, zorgen voor een uitgesproken en lichtrijk loftgevoel, waarbij de vloerverwarming voor een ongekend wooncomfort zorgt. Hier werd nergens bespaard op kwalitatieve materialen: massief eiken parket, stalen deur met fijne profielen, passende zwarte lamellen aan de ramen. De open keuken is uitgerust met een werkblad in hoogwaardig composiet, gelakte kasten en een geluidsarme Novy dampkap. De ruime, aanpalende berging biedt alle noodzakelijke gebruiksgemak. De masterbedroom, heeft een bloementerras, een ensuite badkamer met douche, ligbad, lavabo en een aparte dressingroom met kwalitatieve inbouwkasten.
Aan de andere zijde van het appartement bevinden zich twee extra slaapkamers met aanpalende doucheruimte met lavabo. Het ventilatiesysteem C+ en een zonneboilerinstallatie zorgen voor een gezonde en energiezuinige beleving. In de kelderverdieping vinden we een gesloten kelderberging, een ruime fietsenstalling, een apart aan te kopen gesloten garage en een open autostaanplaats in optie aan te kopen. Geprikkeld? Vul dan bij voorkeur uw e-mail en gsm in via de contactknop en ik bel u spoedig op voor meer uitleg en een eventueel bezoek. Laurens Deprez 0496-20 64 64

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 598.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Zone habitable
162 m2
Référence
3FHTN61Z3GSE
EPC
71 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
22 Mar 2024
€598.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder