Home Appartement 8211 Aartrijke
Brugsestraat 65-67
Carte

Brugsestraat 65-67

8211 Aartrijke
69 m² Vivre
74 m² Terrain
2 Chambres
€215.872
Description

Ontdek de charme van Residentie Lisette, een hedendaags nieuwbouwproject in het hart van de stad. Deze residentie combineert strakke moderne architectuur met een warme en gezellige sfeer, waardoor het naadloos opgaat in zijn omgeving. Het project omvat vijf comfortabele appartementen boordevol natuurlijk licht en een casco kantoor- of winkelruimte op de begane grond.

Elk appartement in Residentie Lisette is afgewerkt met hoogwaardige materialen en heeft een praktische indeling. Grote ramen laten volop daglicht binnen, waardoor je optimaal kunt genieten van de heerlijke sfeer. Met twee slaapkamers en een zonnig, zuidgericht terras, biedt elk appartement alle comfort die je nodig hebt.

Bovendien beschikt Residentie Lisette over handige faciliteiten zoals een makkelijk toegankelijke fietsenberging op de begane grond en veilige parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw. Of je nu alleenstaand bent of deel uitmaakt van een koppel, deze appartementen bieden een duurzame leefomgeving waar je ten volle van het leven kunt genieten.

Investeren in een woning in Residentie Lisette is investeren in je eigen geluk. Als investeerder zal je ongetwijfeld een appartement vinden dat aan al je wensen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We helpen je graag met een glimlach bij het vinden van je droomwoning of commercieel pand. Bel ons op 051 62 40 40.

* * *

Brugsestraat 65-67 - 8211 Aartrijke - Residentie Lisette is een hedendaags en modern nieuwbouwproject bestaande uit 5 comfortabele, lichtrijke appartementen en een kantoor of winkelruimte (casco) op het gelijkvloers.
De moderne architectuur is strak maar straalt tegelijk warmte en gezelligheid uit waardoor de residentie perfect integreert in de omgeving nabij het centrum.
Ze worden gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking en praktische indeling. De grote raampartijen zorgen ervoor dat je volop geniet van natuurlijk daglicht.
Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers en beschikt over een zuidgericht en aangenaam terras.
Uw fiets kan je stallen in een vlot toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers.
De parkeerplaatsen achteraan zijn ideaal om de wagen veilig te parkeren.
Deze appartementen vormen een duurzame plek waar zowel alleenstaanden of koppels ten volle van het leven kunnen genieten.
Niet is leuker dan investeren in je eigen geluk.
Als investeerder vindt u hier vast een appartement dat aan uw wensen voldoet.
Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand. T. 051 62 40 40

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 215.872
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Terrain
74 m2
Zone habitable
69 m2
Référence
OJYGNIU7EE20
Code Agence
3680292
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
26 Feb 2024
€215.872 / Domicill Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder