Carte

Pierstraat 352

2630 Aartselaar
à Vendre
124 m² Vivre
3 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek dit riante, uitstekend onderhouden appartement met drie slaapkamers, gevestigd in Residentie Koekoek. U kunt genieten van zowel een voor- als achterterras, de ideale plekken om tot rust te komen. Bovendien zijn alle ramen aan de achterzijde voorzien van elektrische rolluiken voor uw gemak.

Het welkom begint al bij de fraaie en verzorgde gemeenschappelijke hal. Een trap brengt u naar de eerste verdieping, waar het appartement zich onderscheidt door zijn doordachte indeling, rijkelijke lichtinval en ruimtelijke feel.

Via de hal, met handige inmaakkast, komt u terecht in de grote woonkamer met open keuken. Deze ruimtelijke open keuken is uitgerust met oven, ingebouwde koelkast en vitrokeramische kookplaat met dampkap. Ook is er gedacht aan een aansluiting voor een vaatwasser.

De recent volledig gerenoveerde badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel straalt modern comfort uit. Tevens is er een apart gastentoilet aanwezig. Het energiezuinige karakter van het appartement wordt bevestigd door de zeer gunstige EPC-score (A).

Twee bergingen bieden voldoende opbergruimte, waarvan één functioneert als wasplaats en de ander als voorraadplaats. De gemakkelijk bereikbare garage is verplicht aan te kopen voor €15.000. Deze garage beschikt over opbergkasten, is betegeld en de sectionele poort kan bediend worden met een afstandsbediening.

Heeft deze woonervaring uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via tel. 03/459.89.59 of bezoek onze website www.immovivo.be voor meer informatie.

* * *

Pierstraat 352 - 2630 Aartselaar - Zeer ruim, goed onderhouden 3 slaapkamer appartement, gehuisvest in Residentie Koekoek.

Dit 3 slaapkamer appartement heeft een terras vooraan en een terras achteraan waar het rustig vertoeven is. De ramen aan de achterzijde zijn allen voorzien
van elektrische rolluiken.

Mooie verzorgde algemene inkomhal met trap naar de eerste verdieping waar er een praktische indeling is met goed ruimtelijk gevoel en veel lichtinval.

We betreden het appartement via de hal met inmaakkast die uitkomt in de grote leefruimte waar ook de open keuken is. De open ruime keuken is uitgerust met oven, ingebouwde koelkast en
vitrokeramische kookplaat met dampkap. Aansluiting is voorzien om een vaatwasser te plaatsen.
De badkamer werd zeer recent volledig gerenoveerd en beschikt over een inloopdouche en dubbel lavabomeubel. Er is een gastentoilet. Zeer gunstige EPC (A-score).
Het appartement beschikt over 2 bergingen, 1 als wasplaats en 1 als voorraadplaats.
De garage is vlot bereikbaar en verplicht aan te kopen aan €15.000. De garage is voorzien van opbergkasten, is betegeld en de sectionele poort beschikt over een afstandsbediening.
Heeft u interesse? Gelieve ons dan te contacteren op Tel. 03/459.89.59 of www.immovivo.be

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Zone habitable
124 m2
Référence
RZ3MKT41ZJ-L
Code Agence
2875
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder