Carte

Jan Blockxlaan 116

2630 Aartselaar
à Vendre
104 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek dit uitzonderlijk lichtrijke appartement, gelegen op de derde verdieping van een keurig onderhouden gebouw. Het voorzien van een lift voor uw gemak, en bevindt zich op een rustige doodlopende straat met snelle verbindingen naar de A 12 en E 19.

Wanneer u dit warme thuis binnenstapt, wordt u verwelkomd in de ruime inkomhal die direct toegang biedt tot de gezellige woonkamer. De gesloten keuken, volledig uitgerust voor al uw culinaire avonturen, bevindt zich naast de handige berging. Deze is perfect voor al uw opslagbehoeftes en bevat aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Het appartement beschikt ook over een heerlijk terras dat zich uitstrekt over de volle breedte van het appartement en geniet van een automatische zonnetent ideaal voor te ontspannen op warme zomerdagen.

Aan rust geen gebrek, dankzij de twee slaapkamers van respectievelijk 16,5 m² en 9 m². De badkamer is prachtig uitgerust met twee wastafels, een luxueus bad, en een praktische douche. Er is ook een apart toilet voor uw gemak.

Bij deze eigendom hoort ook een inpandige autostaanplaats op het gelijkvloers, compleet met een automatische poort. Deze dient verplicht mee aangekocht te worden voor € 12.500.

Het appartement geniet van elektrische verwarming en is uitgerust met dubbele beglazing en rolluiken.

De maandelijkse provisie voor het werkkapitaal bedraagt € 125, en er is ook een maandelijkse provisie van € 30 voor het spaarkapitaal.

Dit instapklaar appartement, met zowel een lift als een autostaanplaats, biedt u tal van voordelen. Niet allen is het rijkelijk begiftigd met natuurlijk licht, maar ook de aanwezige rolluiken en zonnetent dragen bij aan uw comfort. Beschikbaar bij akte. Zorg dus dat u deze unieke kans niet misloopt!

* * *

Jan Blockxlaan 116 - 2630 Aartselaar - Dit zeer lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en een gezellig terras bevindt zich op de derdeverdieping in een verzorgd gebouw met lift. Op het gelijkvloers bevindt zich de inpandige autostaanplaat die verplicht mee aan te kopen is voor € 12.500.Het appartement bevindt zich in een doodlopende straat met een zeer vlotte verbinding naar de A 12 en E 19. De indeling van het appartement. Leefruimte & keuken:U komt het appartement binnen via de ruime inkomhal die toegang geeft tot de living De gesloten keuken is volledig uitgerust en geef toegang tot de gesloten berging die voorzien is van aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het terras:Het terras is over de hele breedte van het appartement en is voorzien van een automatische zonnetent. Slaapkamers en badkamer:Er zijn twee slaapkamers van circa: 16,5 m² en 9 m² aanwezig. De badkamer is uitgerust met 2 lavabo’s , een bad en een douche. Het toilet is apart. Inpandig auto staanplaats met opritOp het gelijkvloers bevindt zich de inpandig auto staanplaats voorzien van automatische poort. Deze auto staanplaats is verplicht mee aan te kopen voor € 12.500 Verwarming:De verwarming is op elektriciteit. Ramen:Dubbel beglazing aanwezig voorzien van rolluiken men:Algemene onkosten:De maandelijkse provisie voor het werkkapitaal bedraagt voor deze kavels € 125 en de maandelijkse provisie voor het spaarkapitaal bedraagt € 30. Lift:aanwezig Beschikbaarheid:Bij akte. Extra voordelen:- INSTPAKLAAR APPARTEMENT - Lift aanwezig- auto staanplaats aanwezig (€12.500)- Veel natuurlijk lichtinval - Rolluiken en zonnetent aanwezig.- Asbestveilig-...

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 225.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1990
Zone habitable
104 m2
Référence
1BDUG28ORC3M
EPC
271 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
19 Mar 2024
€225.000 / Coprimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder