Carte

Kapellestraat 159

2630 Aartselaar
à Vendre
98 m² Vivre
1 Chambres
Description

Ontdek dit gezellige, recent gebouwde gelijkvloerse appartement, gelegen midden in het centrum van Aartselaar. Het is ondergebracht in een kleinschalig, ecologisch verantwoord gebouwd complex uit 2021.

Met alle lokale winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand, is dit een ideale plek om te wonen. U komt binnen via een eigen aparte inkomhal, wat betekent dat u niet meebetaalt voor de lift in het gebouw.

De ruime woonkamer, afgewerkt met prachtige parketvloeren, is ongeveer 40m² groot. Grote ramen bieden toegang tot een privé tuin van 75m². Deze tuin, die privacy en een prachtig uitzicht op de velden van Aartselaar biedt, is uitgerust met een automatische zonnetent.

De volledig ingerichte keuken is uitgerust met kwaliteitsvolle materialen, waaronder een inductiekookplaat, koelkast, vrieskast, inbouwoven, magnetron, vaatwasser en wijnkoeler.

Het appartement heeft één grote slaapkamer van ongeveer 24,5 m², met de mogelijkheid om deze ruimte op te delen voor een kleedkamer of kantoorruimte. De slaapkamer beschikt over automatische rolluiken voor extra comfort. Er is een moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Daarnaast is er ook een apart toilet en een berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Het appartement komt met de verplichte aankoop van twee parkeerplaatsen, elk voor € 12.000. De warmte in het hele appartement wordt verzorgd door vloerverwarming, en er is ook een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het gebouw heeft tal van groene kenmerken, zoals zonnepanelen en een regenwaterput voor het spoelen van toiletten en buitenkranen. Alle hout is FSC-gecertificeerd, er is LED-verlichting met sensoren en een automatische poort voor extra veiligheid.

Kortom, dit appartement biedt hoogwaardige materialen, energie-efficiëntie (dankzij zonnepanelen en een waterput), een gunstig E-peil van 35 (A-score), plus alle voordelen van wonen in een nieuw, kleinschalig gebouw zonder liftkosten.

* * *

Kapellestraat 159 - 2630 Aartselaar - Gezellig recent gelijkvloers appartement ( 2021) met privatieve tuin 75 m² bevindt zich in een kleinschalig ecologisch gebouw. Het gebouw bevindt zich in het centrum van Aartselaar, hierdoor zijn alle winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand gelegen. Het appartement volgende indeling: Inkomhal:Het appartement heeft zijn eigen aparte inkomhal, hierdoor betaalt u niet mee voor de lift. Leefruimte , keuken, terras en tuin :De ruime living op parket van circa: 40 m² geeft toegang naar de privatieve tuin van 75 m². De tuin biedt een prachtig vergezicht op de velden van Aartselaar, tevens heeft u geen inkijk en kan u genieten van de privacy. Er is een automatische zonnetent aanwezig. De keuken is volledig geïnstalleerd met kwaliteitsvolle materialen: inductievuur, ijskast, diepvriezer, hetelucht inbouwoven, micorgolf, vaatwasser, wijnkoeler,…… Badkamer & slaapkamer:Er is één ruime slaapkamer circa 24,5 m² die kan opgedeeld worden in een slaapkamer met dressing of bureauruimte,…. De slaapkamer is uitgerust met automatische rolluiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een lavabomeubel Wc & berging Er is een apart toilet aanwezig alsook een berging die voorzien is van een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Autostaanplaats Er zijn 2 autostaanplaatsen die verplicht mee aan te koper zijn voor: € 12.000 per stuk. Vloeren:De parketvloer loopt door heel het appartement behalve de natte ruimtes. Verwarming:Vloerverwarming aanwezig over heel het appartement. Fietsenberging Er is een gemeenschappelijke fietsenberging. Informatie van het appartementsgebouw: Zonnepanelen aanwezig Regenwaterput t.b.v spoeling van toiletten en buitenkranen Hout is FSC gelabeld Led verlichting met sensoren Automatische poort aanwezig die het domein het afsluit. Extra voordelen KWALITEITSVOLLE MATERIALENENERGIE ZUINIG( zonnepanelen, waterput,…)Gunstig epc: E peil 35 (A-score))Kleinschalig gebouw, het gelijksvloers appartement betaalt niet mee voor de lift.Aparte inkomhal.Recent gebouw van 20212 autostaanplaatsen verplicht mee aan te kopen voor € 12.000 per stukPrivatieve tuin met een prachtig uitzicht Elektriciteit conform.Gemeenschappelijke fietsenberging Vloerverwarming over heel het appartement.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.500
Revenu cadastral
€ 969
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Zone habitable
98 m2
Référence
OX60V7XZZUFP
EPC
66 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
19 Mar 2024
€349.500 / Coprimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder