Home à Vendre Appartement 9991 Adegem
Staatsbaan 78-2-04
Carte

Staatsbaan 78-2-04

9991 Adegem
à Vendre
85 m² Vivre
85 m² Terrain
Description

Ontdek de luxe van rustig wonen in dit prachtige nieuwbouw penthouse. Het beschikt over twee slaapkamers en een moderne badkamer met een comfortabele inloopdouche. De open keuken, volledig uitgerust, sluit naadloos aan op de ruime en lichte woonkamer waar comfort en modern design elkaar ontmoeten. Extra functionaliteit wordt toegevoegd door een handige berging.

Geniet van de buitenlucht en het uitzicht op het grote zonneterras. Het pand heeft ook een goed onderhouden gemeenschappelijke tuin waar je kunt genieten van groen en rust. Voor fietsers is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en voor automobilisten is er de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats te huren.

Met slechts 3% registratierechten onder voorwaarden, maakt dit de verkoop nog aantrekkelijker. Dit penthouse is de perfecte combinatie van comfort, stijl en een gunstige locatie, waardoor het de ideale keuze voor jou is. ERA THUIS zorgt voor je huis!

* * *

Staatsbaan 78-2-04 - 9991 Adegem - Betreed de wereld van luxueus rustig wonen in dit prachtige nieuwbouw penthouse, met 2 slaapkamers en een eigentijdse badkamer met comfortabele inloopdouche.
De volledig ingerichte open keuken vloeit moeiteloos over in de lichtrijke en ruime woonkamer, waar comfort en modern design samenkomen.
Een handige berging voegt extra functionaliteit toe aan de leefruimte.

Stap naar buiten op het grote zonnige terras en geniet van de frisse lucht en het uitzicht. Daarnaast biedt het pand een gemeenschappelijke tuin die tot in de puntjes wordt onderhouden, waardoor je het gevoel van groen en rust kunt ervaren.

Er is tevens een gemeenschappelijke fietsenstalling beschikbaar, terwijl autogebruikers de mogelijkheid hebben om een ondergrondse staanplaats bij te huren.

De verkoop wordt extra aantrekkelijk met slechts 3% registratierechten onder voorwaarden.

Kortom, dit penthouse is de perfecte mix van comfort, stijl en een gunstige ligging, waardoor het Uw ideale keuze is.

ERA THUIS, zorgt voor je huis!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 269.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Terrain
85 m2
Zone habitable
85 m2
Référence
0TZ1G72UZWCK
EPC
51 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
2017051521/EP15513/A001/D02/SD007
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€269.000 / ERA Vastgoed Thuis
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder