Home à Vendre Appartement 3570 Alken
Dieregaertstraat 7-3
Carte

Dieregaertstraat 7-3

3570 Alken
à Vendre
72 m² Vivre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek dit schitterende moderne appartement waar comfort en gezelligheid hand in hand gaan op een toplocatie. Dit appartement is gesitueerd in Alken, vlakbij het levendige stadscentrum - de perfecte mix tussen ontspanning en gemak.

Bij binnenkomst wordt je direct verwelkomd door een overvloedige hoeveelheid natuurlijk licht, dat via de grote ramen vrij spel heeft in de leefruimte. Dit creëert een uitnodigende sfeer waarin je je onmiddellijk zal thuisvoelen. Dankzij het schuifraam krijg je toegang tot een ruim terras, ideaal om te genieten van de zon.

De keuken, die uitgerust is met hoogwaardige apparatuur van Whirlpool, sluit naadloos aan op een praktische bergruimte met wasplaats. Dit faciliteert je huishoudelijke taken en maakt opruimen tot een koud kunstje.

Het appartement is verder voorzien van een luxe badkamer - de ideale plek om te relaxen na een drukke dag - en twee slaapkamers. De indeling leent zich perfect om de tweede slaapkamer te gebruiken als bureau of hobbyruimte, mocht je dat wensen.

Parkeren is geen probleem dankzij de privé staanplaats voor de deur. Het appartement is bovendien perfect gelegen op loopafstand van allerlei voorzieningen zoals een bakker, winkels, speeltuin en sporthal. Sportievelingen zullen blij zijn te horen dat er zelfs een tennisbaan slechts enkele straten verderop ligt.

Dit appartement is de perfecte samensmelting van modern comfort en gebruiksgemak, en zou dan ook een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis in Alken. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging op 011/743060.

* * *

Dieregaertstraat 7-3 - 3570 Alken - MODERN EN GEZELLIG APPARTEMENT MET PRIVE STAANPLAATS

Welkom bij dit prachtige moderne appartement, waar gezelligheid en comfort samenkomen op een perfecte locatie. Gelegen in Alken op wandelafstand van het bruisende centrum, biedt dit appartement een ideale leefruimte voor zowel ontspanning als gemak.

Bij binnenkomst word je begroet door een overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt, waardoor de lichtrijke living een uitnodigende sfeer creëert. Vanuit hier leidt het schuifraam naar het ruime terras, waar je kunt genieten van de warme zonnestralen.

We wandelen verder naar de keuken, uitgerust met moderne apparatuur van Whirlpool. Grenzend aan de keuken bevindt zich een handige berging met wasplaats, waardoor opruimen een fluitje van een cent wordt.

Verder beschikt dit appartement over een luxe badkamer, ideaal om te ontspannen na een lange dag, en twee slaapkamers waarvan één mogelijk kan worden omgevormd tot een bureau of hobbyruimte, afhankelijk van je behoeften.

Met een staanplaats voor de deur, waardoor parkeren een moeiteloze ervaring wordt. Bovendien bevindt dit appartement zich op loopafstand van alle voorzieningen die Alken te bieden heeft, waaronder een bakker, winkels, een speeltuin en een sporthal. Voor de tennisliefhebbers is er zelfs een tennisbaan op slechts een paar straten verderop, waardoor sport en recreatie binnen handbereik liggen.

Dit appartement belichaamt de perfecte combinatie van moderniteit, comfort en gemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een nieuwe thuisbasis in Alken.
Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging. Tel 011/743060

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 742
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Zone habitable
72 m2
Référence
XHIZ48T36N73
Code Agence
9643
EPC
111.55 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
73001-G-2013_13259/EP02967/A638/D01/SD005
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder